Arama sonuçları: *

1. Kaan5463

Yardım Logitech G29'um Arzalı'mı

Logitech g29 yeni aldım açtigimda kalibrasyon yapılırken devir ışıklarından sadece 2 tane yeşil yanıyo diyer tüm fonksiyonları çalışıyor. Bu durum normalmi yoksa arzalimi
  2. Kaan5463

Yardım G29 mu T248 Mi Acill

Herkese merhabalar hangi direksiyon setini almalıyım G29 un sorunları Yazılım sorunları Ölü bölge Aşırı toza bağlı pedallarda titreme Dişli sistem olduğu için ses ve zamanla meydana gelebilecek aşınma Başka bir sorunu varmı bilmiyorum T248 sorunları Aşırı ısınmaya bağlı ffb kapatma Vites...
  3. Kaan5463

Yardım T248 alınır mı? Acill

Öncelikle herkese merhaba t248 alınır mı? birkaç kusuru olduğunu duydum ölü bölge var diyorlar ve aşırı ısınmadan ffb kapatıyormuş Ve birkaç kişinin direksiyondan duman çıktığına denk geldim abartıldığını kadar bir direksiyonmu ben eğlence için istiyorum profesyonel olmak istemiyorum yardımcı...
  4. Kaan5463

Yardım T248 artıları eksileri problemleri almalı mıyım yoksa G29'a mı yönelmeliyim

Öncelikle okuyan herkese merhaba, T248'i araştırırken yabancı bir videoya denk geldim. Almamanızı tavsiye ediyordu. İngilizcem ahım şahım olmadığı için anladığım kadarıyla bir ölü bölgeden bahsediyordu ve aşırı ısınmaya bağlı olarak FFB'nin kapandığından söz ediyordu. Bu ölü bölge anladığım...
  5. Kaan5463

Yardım Logitech g29 alınır mı? ne kadar süre götürür Acill

Logitech g29 alınır mı? alınırsa ne kadar süre götürür pedalları ne kadar süre sonra tozdan dolayı sapıtma yapar alınmazzsa t128 nasıldır Yardımcı olursanız sevinirim
  6. Kaan5463

Yardım Direksiyon seti önerisi 15 bin TL bütçe

Arkadaşlar bana bir direksiyon seti önerisi verirmisiniz Logitech g29 lar için kimisi alınır kimisi alinmaz diyor beni bu konuda aydınlatırmısınız?
  7. Kaan5463

Yardım Logitech 3d extreme pro en güncel driver

Arkadaşlar Logitech 3d extreme pro aldım ama bir gariplik var joyistiği geriye doğru düz bir şekilde çekince sola doğru kayma oluyor Benim bulup yüklediğim driver 2010 versiyonu Eğer en güncel driverlada olmassa iade etcem Win10 kullanıyorum
  8. Kaan5463

Öneri Logitech 3d extreme pro almak mantıklımı önerir misiniz?

Simülasyon için almayı planlıyorum en uygunu bu önerir misiniz? dezavantajları var mı win10 uyumlu mu?? Yardımcı olursanız sevinirim
  9. Kaan5463

Çözüldü✓ Bana uygun fiyatlı force feed backli direksiyon seti önerir misiniz?

Bana başlıktaki gibi uygun fiyatlı force feed backli direksiyon seti önerir misiniz? malum logitech direksiyon setleri aldı başını gitti yardımcı olursanız sevinirim Fiyat 10 bin tl'ye ulaşmasın 9bin civarlarında olsa iyi olur
  10. Kaan5463

Çözüldü✓ Ps3 kolu pcye bağlanırmı?

Arkadaşlar benim bir ps3 kolum var bunu pcye bağlayabilirmiyim bağlanırsa microsoft flight sim eşleştirip oynayabilirmiyim?
  11. Kaan5463

Çözüldü✓ 2.el Logitech direksiyon seti alınır mı??

2.el logitech direksiyon seti almak istiyorum ama bi sıkıntı olurmu 2.el direksiyon seti alınır mı??
Geri