Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Rampage v900 teknik destek

Elimde rampage v900s var potansiyometresi bozulmuştu servisten tedarik ettim geldi taktik yerine ama simdide şöyle bir sorun var sağa çeviriyorum sola dönüyor hadi onu oyun ayarlarından halletim ama bu seferde mesela fiziksel olarak direksiyon düz olduğunda hafif sağa veya sola dönük duruyor ne...
  2. Eymenzz

Direksiyon setinden anlayan varmı?

dostlar merhaba rampage v900 direksiyon setim var potansiyometresi bozulmustu yeniden sıfır sekilde aldım taktım suan calısıyor ama bir sorun var mesela sola donduruyorum saga donuyor ama bunu onemsemedim cunku oyunlarda zaten terse dondur ozelligi var onu kullanıyorum ama en onemli ve oynamamı...
  3. Eymenzz

İkinci el veya sıfır potansiyometre nereden bulunur

Dostlar direksiyon seti için bana acil potasyummetre lazım nereden temin ederim acaba direksiyon seti rampage v900
  4. Eymenzz

Direksiyon seti acil yardım lazım

Dostlar merhaba çok acil yardım lazım rampage v900 deyim var tek yayini sokmustum diğer yayida sokeyim dedim soktum begenemeyince geri takmak istedim ama işler patladı acil yardım lazım görsellerdeki gibi yayı takıyorum ama direksiyon kendini yine toplamiyor ve ağırlaştı döndürürken çok acil...
  5. Eymenzz

Rampage v900 atlamalı donme sorunu

dostlar merhaba herkese iyi pazarlar diliyorum elimde rampage v900 var direksiyonda benim gozle gordugum en buyuk sorun atlamalı donuyor direksiyon bunun bir hassasiyet ayarı falan varmıdır bazı kişileri gordum bu sorunu oyun içi ayar ile çozmusler genelde ets2 de yasıyorum bunu diger oyunlarda...
  6. Eymenzz

Bus sim 18 direskiyon ayarları acil yardım

dostlar merhaba elimde rampage v900 direskiyon seti var her oyunda mukemmel calısan set bus sim 18 de saptırıyor tus atamalarından gazı atamaya gelince gaza basıyorum ama frenede atıyor tusu yani gaza basınca aynanda frenede bastıgı için araba gitmiyor acil yardım lazım cıldırıcam
  7. Eymenzz

Rampage V900-S Vites ve Debriyaj Eklenir mi?

Dostlar merhaba elimdeki rampage v900 e vites ve debriyaj ekleye bilirmiyim acaba ne kadara olur fiyati
  8. Eymenzz

2900 TL'ye Rampage V900-S Alınır mı?

dostlar merhaba arkadasım yeni direksiyon eti aldı bende onun eski rampage v900 almayı dusunuyorum pedelları direskiyonu 2900 bırakırım sana dedi bir kronik sorunu vs varmı sadece ets2 için kullanıcam
  9. Eymenzz

Bu gamepad alınır mı?

dostlar merhaba bu gamepad alınır mı? sizce baska oneriniz varmı butcem max 1300tl
  10. Eymenzz

Bu piller gamepad için uygunmu

dostlar bu pil gamepad sarj eder mi? logitech f710
  11. Eymenzz

Logitech f710 gamepad için kaplama onerisi

dostlar merhaba sorum basıt logitech f710 için kaplama istiyorum
  12. Eymenzz

Logitech destek YARDIM EDİN

LUTFEN YARDIM EDİN logitech destekteyim logitech f710 urunumde drift sorunu var desteke yazıyorum ama bu sıklardan hangisi gamepad ben bulamadım tam olarak
  13. Eymenzz

Logitech f710 garantiye fatura olmadan gidermi

merhaba lgitech f10 gamepad drift sorunu var garantiye gonderecegim ama bu kolu amcam almıstı bna trendyol uzerinden oda faturasını falan tutmamıstır eminim bendede kutusu falan durmuyo uzerşnde seri numarası yazıyor bunu garantiye yollarmıyım yada garantisi devam ediyormu bunu bakabilirmiyim
  14. Eymenzz

Max 800tl gamepad önerisi

merhaba arkadasım için max 800tl gamepad arıyoruz bilgisayarda kullanıcak kablolu kablosuz fark etmez
  15. Eymenzz

Max 800tl gamepad önerisi

merhaba arkadaşım için max 800tl gamepad arıyoruz kablolu kablosuz fark etmez bilgisayarda kullanıcak
  16. Eymenzz

Logitech f710 yarım tetik nasıl ve titreşim nasıl aktif edilir

Merhaba, bende Logitech F710 var. Birkaç ay once ETS 2 gibi oyunlarda mesela yarım tetiği kullanabiliyordum yani RT tusuna yarım basınca yarım gaz veriyordu ya da yarım fren gibi ama artık olmuyor. Bunun sebebi nedir? Titreşim içinde bu gecerli.
Geri