Arama sonuçları: *

1. Y

Çözüldü✓ Maksimum 3.5 civarında gamepad önerisi

gamepadle ilgili çok konu açtım bir sürü öneri almıştım şuan hepsi aklımda yakın zamanda gamepadi alacağım ve daha fazla bilgi edinmek istedim aklımda BIGBIG WON Blitz 2 TMR veya Gamesir Tarantula Pro var şimdilik ekstra bu bütçede öneriniz var mı? 1743600787 ekstra olarak xbox veya ps5...
  2. Y

Razer Wolverine V2 Pro VS BIGBIG WON Blitz(tmr) 2 VS GameSir Tarantula Pro

hangi gamepadi almamı önerirsiniz wolverine v2 pro indirimle 3.5k ya düşerse alabilirim diğer ikisinin fiyatı yakın hangisi daha iyidir hiç birinin üzeceğini düşünmüyorum ama almışken sağlamını almak isterim ekstra önerilerede açığım. PC de kullanıcam yakın zamanda ps5 alma gibi bir durum...
  3. Y

Razer wolverine v2 pro alınır mı nasıl?

başlıkta belirttiğim gamepad tekrar 3.5k civarına düşerse almayı düşünüyorum nasıldır alınır mı max bu bütçede başka önerebileceğiniz gamepad var mı?
  4. Y

Çözüldü✓ Monster pusat clutch gamepad alınır mı ve pc için kol önerisi

Pc den gow,rdr tarzı oyunlar oynamak amacıyla bir kol almak istiyorum bu kolu buldum gayet uygun gözüküyor ama monster çok kötülüyorlar ondan kararsızım hemen almayacağım kafamda bir fikir oluşması için konu açtım ps5 kolu almak mantıklı olur mu hem tasarımı hem teknolojileri güzel. bütçe olarak...
  5. Y

Pc için ps 5 kolu uygunmudur

Pc de hikayeli oyun falan oynamak için kol almayı düşünüyorum ps5 kolu uyumlu mu? gecikme oluyor mu hissiyatı nasıl veya wraith in kollarını gördüm hoş gözüküyorlar öneriniz var mı beyaz olması önceliğim.
  6. Y

Çözüldü✓ Bilgisayar icin kol önerisi

Pc de god of war falan oynamak için kol almak istiyorum öneriniz var mı beyaz olursa iyi olur bütçe olarak bişey belirlemedim bilgim yok siz uygun ve sağlam kolları önerin ayrıca direkt ps5 kolu alsam işimi görür mü yoksa pc için ayrı kollar mı var? 1735676310 Tanıdıklarım ps5 kolu alma...
Geri