Arama sonuçları: *

1. Furchlost

Dualshock 4 sol analog yukarı çekiyor

Merhaba, bunun sorunu ve çözümü nedir? Tamir lazım ise İzmirde güvenilir biryer var mı ?
  2. Furchlost

Dualshock 4 ne şarj oluyor ne de açılıyor

Arkdaşlar dün akşam dualshock 4 ü kullandıktan sonra ilk defa telefon şarj adaptörüyle şarj etmeye çalıştım fakat şarjdan çektikten sonra ne açıldı ne de bir tepki verdi, sanırım şarj girişindeki devre kartında bir sorun oldu, başına böyle bir şey gelen veya çözümünü bilen biri var mı ? Henüz 1...
  3. Furchlost

G29 garantiden gelen ürün tam monte edilmemiş

Arkadaşlar ürünün debriyajında sıkıntı vardı gönderdim geldi, onu halletmişler fakat gazın yayının bulunduğu yer biryere sürtüyor ve bu yüzden ses çıkıyor fakat o yaylı kısmı biraz elimle sağ tarafa ittirdiğim zaman ses gidiyor ve normal şekline dönüyor fakat her seferinde o kısım sola doğru...
  4. Furchlost

Hepsiburada ürün iadesi

Arkdaşlar g29 set almıştım satıcı hepsiburada üzerinden fakat, 1 hafta geçti ve pedallardan gıcırdama sesleri gelmeye başladı bu yüzden ben de hepsiburadaya geri iade veya garanti kapsamında onarım yaptırmak istiyorum fakat arada kaldım , sizce ne yapmalıyım ?
  5. Furchlost

Logitech g29 debriyaj gıcırdama sesi

Arkadaşlar, 1 hafta falan önce satın aldım fakat bugün garip şekilde debriyajdan gıcırdama sesi gelmeye başladı, sebebi nedir
  6. Furchlost

Logitech g hub bağlanıyor sorunu

Arkdaşlar,direksiyonu takıyorum uygulamayı açıyorum fakat sürekli bağlanıyor yazısında kalıyor
  7. Furchlost

Asseto corsa ultimate edition alamıyorum

Beyler,bende assetto corsa var fakat 15 liraya tüm dlc leri almak istiyorum fakat elimde assetto olduğu için o paketi satın alamıyorum, o paketi almak için sanırım hiç assetto satın almamış olmak lazımmış, ben bu oyunu kalıcı olarak nasıl kaldırabilirim ? Steam destekten kaldırıyorum fakat yine...
  8. Furchlost

Logitech G29'un fiyatı daha düşer mi

Satın almayı düşünüyorum da şuan ki fiyatı nasıl sizce
  9. Furchlost

G29 vs G920, hangisini tavsiye edersiniz ?

Beyler hangisi daha uzun ömürlü ve kaliteli ?
  10. Furchlost

Logitech g29 alıp , 3 ay sonra kaça satabilirim

Beyler sorum tam olarak başlıktaki gibi, yorumnuz ne
  11. Furchlost

Öneri Dualshock 4 titreşim

Arkdaşlar dualshock 4 var elimde, test ediyorum sağ taraf sadece hafif titreşimleri veriyor sol taraf ise sadece ağır titreşimleri veriyor, bunun sebebi nedir ?
  12. Furchlost

Dualshock 4 Bilgisayardan Kaç Saatte Şarj Olur?

Beyler pc de usb 3.0 üzerinden kaç saatte şarj oluyor sizin ki ?
  13. Furchlost

Dualshock 4 ü en sağlıklı şekilde nasıl şarj ederim ? PS'im yok

Beyler bahsettiğim gibi nasıl şarj etmemi önerirsiniz
  14. Furchlost

DUALSHOCK4 V2 almalı mıyım? Tavsiyeniz nedir?

Fikriniz nedir? Bu akşam alacağım.
  15. Furchlost

Bilgisayarda kullanmak için dualshock 4 mü alayım yoksa monster pusat mı ?

Söylediğim gibi arkadaşlar tavsiyeniz nedir Fiyatına göre hangisi hakediyor
  16. Furchlost

Logitech F310 veya Monster Pusat yarış oyunları için tavsiyeniz nedir ?

Arkadaşlar bahsettiğim gibi NFS FORZA tarzı oyunlarda gaz freni iyi ayarlayabilmek için hangisini önerirsiniz hangisini almalıyım ?
  17. Furchlost

Logitech f310 alınırı mı

Beyler 250 tl ye kadar bütçem var, rocket league Forza oynuyorum ,gaz devir ayarlama hassasiyeti iyi olan forza da zevk verecek gamepad tavsiyeniz varmı yoksa f310 alayım mı ?
Top Bottom