Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Pc için gamepad önerisi

Maksimum bütçe 3000 Dualsense düşünüyordum normalde, hem hoşuma gidiyor hem de ileride ps5 alırım diyordum ama ps5 artık pek bi işe yaramamaya başladı. Xbox kolu alacaktım fakat pille uğraşmak istemedim onda da. Yan markalardan önerenler çok oldu ama yan markalara pek güvenemiyorum. Sizce...
  2. RevenKalr

HepsiBurada üzerinden gamepad önerisi

600TL yi 1 tl bile geçmemesi lazım kart puanı ile alacağım. Ben de bir tane dualshock 4 v2 var ama aynısından almak istemiyorum pek. Kablolu xbox 360 kolu nasıldır?
  3. RevenKalr

1000 TL Bütçe ile kız arkadaşıma konsol önerisi

Beraber online oyunlar oynamak için alıyoruz, laptopu var masası olmadığından klavye mousela oynaması zor oluyor o yüzden konsol alıcaz ona. Bu bütçeye bluetooth ile gecikme yapmayacak ne önerirsiniz? Bende yan sanayi ds4 var, kablo ile bağlamazsam gecikme yapıyor o yüzden ona gecikme yapmayan...
  4. RevenKalr

Yan sanayi DS4 v2 önerisi

Evde FC24 oynayabilmek için gamepad alıcam arkadaşlar, normalde paraya kıyıp dualsense alacaktım da ne gerek var dedim. Çakma kaliteli 600 lira bandında DS4 önerebilir misiniz? Bluetooth dongle ım var.
  5. RevenKalr

500TL ve alti kablosuz gamepad var mi?

Pc icin kablosuz gamepad almak istiyorum butce 500 alti ama yoksa 600 e zorlayabilirim.
  6. RevenKalr

Magazalardan alabilecegim gamepad onerisi

Arkadaslar 12. Sinif oldugumdan genelde evde olmuyorum ve kargo almaya vakit olmuyor (evde biri olmuyor). O yuzden mediamarkt vatan gibi veya rastgele bi bilgisayarcidan maksimum 500-600 TL ye kadar bi kablosuz gamepad almak istiyorum. Ne alabilirim ne onerirsiniz? Buralardan alabilecegim bir...
  7. RevenKalr

Ps3 kolu bluetooth ile pc ye nasil baglanir?

Arkadaslar elimde ps3 kolu ve ub500 bluetooth aparati var. Her videoyu denedim ama yapamadim, nasil baglayabilirim?
  8. RevenKalr

Çakma DS4 v2 önerisi

Arkadaşlar bildiğiniz çakma ama fena olmayan dualshock 4 v2 linki atabilir misiniz? pc de rdr falan oynamak için kullanıcam, ergonomisi hoşuma gidiyor
  9. RevenKalr

Uygun gercege yakin direksiyon seti onerisi

Selam arkadaslar, bu aralar cok bunaliyorum ve kendimi disari atip isim gucum bisiklet suruyorum. Ayni seyi ets oynayarak da yapiyordum onceden. Sizden ricam tam dönen(gercekle birebir) kalitesi fena olmayan ama uygun sayilabilecek direksiyon seti onerisi istiyorum. Ikinci el veya sifir olabilir...
  10. RevenKalr

Telefon için gamepad önerisi

Bu videodaki tarz bir şey olsun telefon koyma yeri açılıp kapanmasını istiyorum. hem pc de hem tf de kullanılsın.
Geri