Arama sonuçları: *

1. Revntron

[ÇÖZÜLDÜ] PC gamepad'i görmüyor?

Arkadaşlar merhabalar bende F310 gamepad mevcut normalde kasaya bağladığımda gözüküyordu ancak şu anda bağladım hiç bir şey çıkmıyor aygıt yöneticisinde de gözükmemekte sorun nedir? 1641429070 PC restart atınca geldi tamam konuyu silebilirsiniz @Mehmet Yılmaz
  2. Revntron

178 TL'ye Logitech F310 Gamepad alınır mı?

Arkadaşlar merhabalar Amazon üzerinden ek indirmle beraber F310 almak istiyorum ama daha fazla indirim oluyor mu ben prime üyesiyim hiç alışveriş yapmadım Amazon'dan yani hiç bilmiyorum birde 170 TL bandında önerebileceğiniz belki titreşimli olur daha iyi olur 178 TL eder mi bu gamepad yoksa...
  3. Revntron

Yardım Bu 2.El Logitech F310 alınır mı?

Arkadaşlar 2.el logitech f310 buldumda görünüş olarak çok yıpranmış ve bozuk gibi duruyor adam iyi dedi fiyatıda en son 90₺ yaptı ama bilmiyorum nasıl sizce alınır mı altta bir gamepad fotoğrafı daha atacağım onada bir bakar mısınız orijinal xbox kolu mu diye birde en fazla 100-110₺ bandında...
  4. Revntron

Yardım Yapışmış gamepad tuşu nasıl düzelir?

Arkadaşlar merhabalar bende snopy'nin bir gamepadi var tuşları hiç gözükmüyor yani ne oldukları belli olsun diye kendim üstüne yapıştırdım hepsi iyi olmuş ama üçgen tuşu donmuş biraz içine girmiş bunu nasıl düzeltebilirim veya bir yere götürttürüp yaptırtabilir miyim?
  5. Revntron

Yardım Gamepad önerir misiniz?

Arkadaşlar merhabalar 100 tl bütçem var pc için dayanıklı uzun süre götürecek bir gamepad önerebilir misiniz yakın zamanda indirim varsa belki oradanda olabilir yakın zamanda büyük bir indirim olur mu yardımcı olursanız sevinirim.
Geri