Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Yardım Xbox kontrolcü sorunu!

Merhaba, Xbox controller sipariş verdim ama bilgisayarımda bluetooth yok. Dongle aldım pazartesi gelir kol ise birazdan gelir. Direk kabloyla bağlayarak kullanma şansım varmı bu kolda? Teşekkürler
  2. enesskooc

Machenike G5 Pro vs Fantech EOS Pro Gamepad Sizce Hangisi?

Evet arkadaşlar modeller bunlar linkleri ekliyorum. https://wraithesports.com/products/fantech-eos-pro-gamepad TR Garantili olması cezbediyor...
  3. enesskooc

Fantech Eos Pro alınır mı??

Evet Arkadaşlar fantech eos pro alınır mı?? Gamepadim bozuldu arayıştayım bunu gördüm sizce nasıldır. Yurt dışından aliexpressde 1655 liraya geliyor wraith de 1899 lira aliexpressden alabilirim veya daha uyguna alabileceğim bir yer varmı ? Veya başka önerdiğiniz model teşekkürler
  4. enesskooc

Xbox gamepade dongle varmı?

Arkadaşlar xbox gamepad alcam ama benim bilgisayarımda Bluetooth yok ne yapabilirim bunu çalıştırmak için dandik dongle alsam gecikme olur diye korkuyorum nedir uygunu bilen varsa yardımcı olabilirmi? Teşekkürler
  5. enesskooc

G29 Gaz hassasiyeti sorunu.

Arkadaşlar 1 yıldır g29 Sahibiyim açıkcası haftada 1 gün 1-2 saat forza oynuyorum harici yatıyo ve farkettim ki gaz hassasiyeti bozuk tam bastıgımda 80-100 arası oynaklık var sorunu yasayan bilen varmıdır.
  6. enesskooc

Gamepad nasıl şarj edilmeli?

Merhaba hali hazırda bir xbox kolu sahibiyim bu kolu nasıl şarj edebilirim yani bilgisayara takarak edebilirim ama direk masamda telefon şarjıda var 18 watt gücünde onla edebilirmiyim acaba bilen arkadaşlar varmı sıkıntı yaratırmı?
  7. enesskooc

250 TL Gamepad önerisi lazım.

Merhaba bütçe 250 TL Monster modellerine baktım bluetooth modeli satışta sadece, bilgisayar da kullanacağım için bana uymaz diye düşündüm ama şu modeli buldum stoklarda yok, letgo da ikinci el 3-4 aylık 200 tl ye bırakıyor 280 yazmıştı halbuki neyse, genelde fifa oynamak için kullanacağım yarış...
  8. enesskooc

Elektrikten,motorlarından anlayanlar bakabilirmi?

Merhaba benim logitech marka bir direksiyonum var orijinal adaptörü kayıp ettim ve yaklaşık 3 haftadır leptop adaptörüyle kullanıyorum ama orjinal adaptör değeri sanırsam 24V 1A veya 0.75A benim taktığım ise 19V 5.27A herhangi bir sorun olurmu 1 haftadır bir sıkıntı hissetmedim yada bana öyle...
  9. enesskooc

Logitech DFGT alınır mı??

Merhaba Bu model direksiyon alınır mı? ets ve forza da kullanıcam öyle ağır simülasyon değilim ama klavyeyle oynamak istemediğim için g29 baktım aşırı pahalı bu daha uygun geldi 800 tl ye ikinci el buldum almalımıyım?
Top Bottom