Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

EasySMX X15 Dongle İle Bağlama

Dongle İle Nasıl Bağlanıyor Arkadaşlar Bağlayamadım
  2. Apu Mühendisi

Xbox One Kolu Kablosuz Şekilde PC'ye Nasıl Bağlanır ?

Arkadaşlar Arkadaşıma Xbox One Kolu geldi PC'de Bluetooth Olmasına Rağmen Kolu Okutamıyoruz Xbox One İçin ayrı Bir Cihaz Mı Gerekli ? Yoksa Normal Bluetooth'dan bağlanıyor Mu ?
  3. Apu Mühendisi

F310 Gamepad Dpad Sorunu

Arkadaşlar İtopya Üzerinden f310 gamepad aldım Gamepadin Dpad Tuşu Hareket Ediyor. Tuşun kendisi hareket ediyor. Sabit Değil Bunun Çözümü Sadece Garantiye Göndermek Midir ?
  4. Apu Mühendisi

Gamepad ile Oynamaya Alışır Mıyım ?

Arkadaşlar Bugün Gamepad ile oyun oynamaya başladım. Ancak oyun çok garip geliyor. Önümdeki NPC'yi bile vuramıyorum Bu durum Çaylaklıktan mı ? Oynadıkça Düzelir Mi ?
  5. Apu Mühendisi

USB Uzatıcıya Gamepadi Takarsam Gamepad Bozulur Mu ?

Arkadaşlar 3 Metre Kablo Uzatıcım Var. Bu Uzatıcıya Gamepad'i Takarsam Gamepad Bozulur Mu ?
  6. Apu Mühendisi

Logitech F310 Kullanan Arkadaşlar Konunun Altına Gelebilir Mi ?

Arkadaşlar Memnun Musunuz ? Sıkıntısı Var Mı ? Artı Eksileri Neler ? 1617343396 @bariskarali @Tost Kayaoğlu
  7. Apu Mühendisi

200 tl Gamepad Önerisi

Aklımda F310 Var Farklı modeller söylerseniz daha iyi olur Karşılaştırmış olurum Eğer en iyisi f310 ise belirtin
  8. Apu Mühendisi

Gamepad'e Alışmak İçin Oyun Tavsiyesi

Arkadaşlar Gamepad ile hiç oynayamıyorum Hızlı Alışmamı Sağlayacak Oyun Var mı ? Yoksa oyunları oynadıkça alışır mıyım ?
  9. Apu Mühendisi

f310 Fiyatı Düşer Mi ?

Logitech F310 Fiyatı Düşer Mi ? Artar Mı ?
  10. Apu Mühendisi

PC için DS4 Almak Mantıklı Mı ?

Eğer alırsam oyunlarda sıkıntı çıkartır mı ? Bağlamak zor mu ? Her seferinde bağlamak gerekiyor mu ?
  11. Apu Mühendisi

Japonyadan Gamepad Alınır mı ?

Arkadaşlar Logitech f310 japonyada 130 tl...
  12. Apu Mühendisi

GamePad'lerin Fiyatları Neden Pahalı ?

Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Türkiyede En Kötü Gamepad Bile 220 Tl'den Başlıyor. Sizce Bunun Sebebi Nedir ? Yani Klavye ve Mouse'nin Yapılmasının Daha Zor Olduğunu Düşünüyorum. Neden Gamepad Fiyatları Çok Pahalı ?
  13. Apu Mühendisi

Monster Pusat Pro Stok GELMİŞ

Arkadaşlar 300tlye Gamepad Almak İsteyenler Kaçırmasın. Uzun Zamandır Stok Yoktu Ama Gelmiş. Almak İsteyen Arkadaşlar Bitmeden Alsınlar (Yalnız Gamepad'in Şekli Değişmiş)
  14. Apu Mühendisi

RAMPAGE SG-R601 Alınır Mı ?

Arkadaşlar sg-R218 ile arasında 15 tl fark var.Sizce r218 mi alayım yoksa r601 mi alayım ?
  15. Apu Mühendisi

Rampage SG-R218 Kullanan Var Mı ?

Arkadaşlar Bu Gamepadi Kullanıyor Musunuz ? Yorumunuz Nedir ?
  16. Apu Mühendisi

150tlye Alınabilecek GamePAD Var MI ?

Arkadaşlar 150 Tl GamePad Önerisi Var Mı ?
  17. Apu Mühendisi

Abdullah Abiden Neden GamePad İncelemesi Gelmiyor ?

Arkadaşlar Abdullah abi kulaklık klavye mouse her şeyi inceledi,F/P Ürünleri Söyledi. Ancak gamepad tarafında Hiç Doğru Düzgün video bulamadım.Donanım arşivi kanalında bütçeye göre oyun kolu videosu gelse güzel olmaz Mı ?
  18. Apu Mühendisi

Bilgisayarda ps3 Kolu Kullanan Var Mı ?

Arkadaşlar PCde PS3 Kolu Kullanan Var Mı ? Ne Gibi Sıkıntılar Yaşadınız ? Hangi Oyunlarda Sıkıntı Yaşadınız ? Teşekkürler
  19. Apu Mühendisi

Arkadaşlar Bu Gamepadleri Alınabilirlik Açısından Sıralar Mısınız ?

Arkadaşlar aşağıda attığım gamepadleri kalitelerine göre sıralar mısınız ?
  20. Apu Mühendisi

Öneri 110 Tl Altı Oyun Kolu Önerisi

Arkadaşlar 110 tl altı oyun kolu önerisi var mı ?
Geri