Arama sonuçları: *

1. Buraks

MSİ GC30 V2 İNCELEME

Msi gc 30 v2 uygun fiyatlı kablosuz gamepad alacaklar için hemen hemen herkesin seçenekleri arasında olduğuna emin olduğum bir gamepad Ben de alacağım zamanlarda gc30 v2 ye baktım fakat çok detaylı ve tarafsız inceleyen kanal bulamadım. hazırsanız incelemeye geçelim... (tasarım vb şeylere...
  2. Buraks

teşhir xbox 9.nesil alınır mı

https://www.trendyol.com/microsoft/xbox-wireless-controller-mavi-9-nesil-ktusuz-p-304897129?boutiqueId=61&merchantId=584190&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.46.1 bu gamepad hakkında üç...
  3. Buraks

bu gamepadlerden hangisi

2 3 gamepad konusu açtım kararlarım çok değişti bütçem değişti size 3 gamepad seçeneği sunacağım bunlardan hangisini önerirsiniz 1-hyperX clutch 2-monster pusat clutch 3-msi gc30 v2
  4. Buraks

Beitong asura 2 pro alınır mı

Bu gamepad hakkında forumda bişey bulamadım Sizce alınır bu fiyat bandında daha iyisini bulamadım internetten biraz baktım güzel gibiydi...
  5. Buraks

ölü bölge çok sıkıntı çıkarır mı?

mosnterın gamepadini almayı planlıyorum fakat ölü bölgesi varmış(tetik tuşlarında) gamepadin ölü bölgesini bilen arkadaşlar için bana çok sorun çıkarır mı veya 900 tl civarı önerceğiniz başka gamepad var mı?(f710 hariç )
  6. Buraks

500 tl gamepad önerisi

kaliteli düşük gecikmeli pc de kullanmak için gamepad önerir misiniz
  7. Buraks

Nintendo Switch Pro Controller bilgisayarda kullanılır mı

Nintendo Switch Pro Controller bu gamepad pc ile uyumlu çalışır mı acaba bilginiz var mı?
  8. Buraks

300 TL civarı gamepad

Şöyle ucuz Bi sekiro Bi fifa attıracak gamepad önerisi lazm
  9. Buraks

Ucuz gamepad önerisi

Uygun fiyatlı pc gamepad öneriniz var mı
Geri