Arama sonuçları: *

1. erencavdarr

Logitech F310 analog tuşları default yapma

Arkadaşlar ben genelde analog tuşlarıyla oynadığım için Forza'da ilk girdiğimde direksiyon sol üst yön tuşlarıydı. Ben ayarlardan direksiyon ayarlarını değiştirdim ama mesela bazı şeyleri değiştiremiyorum. Eleyici modunda araba seçerken direksiyon olarak seçtiğim analog tuşlarıyla sağa sola...
  2. erencavdarr

Yardım Logitech F310 sağ analog yanlış çalışıyor

Daha sabah geldi Forza Horizon 4 oynadım sorunu yoktu. Akşam kardeşim eline geçirmiş elindeydi daha demin bir taktım forzada kamera arabanın önünü görecek şekilde. Yani sağ analog sağ alt çaprazdaymış gibi ama değil. Hani çocuk ne yapsa böyle bir şey olabilir anlamış değilim. Ayarlarını veya...
  3. erencavdarr

Öneri F/P Gamepad önerisi istiyorum ! (Yarış,Futbol oyunları için)

Bütçem 200 ama 300₺'lik bir gamepadin 200₺lik gamepadden farkı çok ise verilmeye değer ise almayı denerim. Bütçeme göre baktığım gamepad Logitech F310 Öncelikle F310 da olduğu gibi hassasiyet olması lazım yani forzada gaza istediğim kadar basabilme, direksiyonu azıcık döndürme gibi. Viraj...
  4. erencavdarr

Öneri PC için uygun fiyatlı gamepad önerisi

Genelde futbol oyunu için kullanıyorum. 30₺ ye aldığım gamepadlarin 6 ay sürekli oynadığım zaman tuşları basmamaya başlıyor. Titreşimi de bozuldu .d Biraz daha kaliteli bir şey arıyorum. 100₺yi geçmez ise sıcak bakacağım. Şoka gelen philips gamepadi çok beğenmedim 50₺ olsa alırdım.
Top Bottom