Arama sonuçları: *

1. Skynel

PC'de PS5 Kolunu Kullananlar Konuya Bakabilir mi?

Dostlar selam ileride mutlaka PS5 alacağımı düşünerek PC için Dualsense almaya karar verdim aslında bu bir tık bahane sayılır kolun görünüşü tutuşu ve kendisi hoşuma gidiyor özellikleri olsun vs çoğunu kullanamıyoruz ama olsun XBox kullanmayacağım için XBox kolu almak bana biraz mantıksız geldi...
  2. Skynel

Mağaza ve Dongle Önerisi

Dostlar iki tane mağazada ucuz PS5 kolları sizce hangi mağazadan almalıyım https://urun.n11.com/ps5-aksesuar/sony-ps5-dualsense-kablosuz-kumanda-P490699281...
  3. Skynel

PC İçin Dualsense(PS5 Gamepad) Alınır mı?

Dostlar ilerde mutlaka PS5 alacağımı düşünüyorum PC içinde gamepad arıyordum 583TL olduğunu gördüm ama kullanabilir miyim bir Bluetooth Dongle ile beraber alsam kullanabilir miyim?
  4. Skynel

Bilgisayar Gamepad Önerisi

Dostlar selam PS4'e sahiptim ama sattığım için kollarda elimden gitti Resident Evil gibi oyunlarda kol kullanasım geliyor Sekiro tarzı oyunlarda aynı şekilde araba oyunlarında da kol daha mantıklı oluyor önerebileceğiniz uygun fiyatta max 400TL olacak şekilde kaliteli önerebileceğiniz bir...
  5. Skynel

Aylık taksiti 200TL olacak direksiyon önerisi

Dostlar miningden gelen parayla direksiyon alma fikri geldi kafama eğer 12 ay taksitle aylık 200TL'ye direksiyon alabilirsem almayı düşünüyorum sizce bu paraya yani 2400 2500TL'ye düzgün bir direksiyon alabilir miyim alamayacaksam boş vereceğim tabi ki
Top Bottom