Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

orjinal ps5 kolu önerir misiniz? ?

arkadaşlar geçenlerde xbox koluna şans verdim alma etme dediler iyi deyil rahat dediler indirime girdi 1.761 tl olduğu için xbox 9. nesil kola şans verdim ama burnumdan geldi hiç rahat deyil bunu satıp orjinal ps5 kolu almak istiyorum bunlar orjinal kolmu acaba ? orjinal olduğu nasıl anlaşılır...
  2. oğuzhan18

xbox 9nesil memnun kalmadım kaça satarım

arkadaşlar ilk defa xbox kolu aldım kesinlikle alışır demeyin rahatsız ediyor şahsen kendi kullandığım ps3 kolu daha rahat geldi. baş parmaklarım direk l2 r2 gidiyor o yüzden iade mi edeyim yoksa iyi bir fiyata gider mi. ürünü 1.761 TL'ye aldım bugun geldi 17.10.2023 tarihinde...
  3. oğuzhan18

xbox kolu nasıl aktif edilir (pc)

arkadaşlar kabloyu taktım ortada ışığına bastım yanıp sönüyor oyuna giriyorum olmuyor nasıl aktif edicem kablolu acaba ?
  4. oğuzhan18

xbox kolu için Bluetooth adaptör önerisi

kablosuz oynamak için adaptör arıyorum 5.1 5.0 gibi özellikler var çok fark oluyor mu 5.3 gibi sadece kol için kullanacağım. bunu gördüm nasıldır...
  5. oğuzhan18

Xbox kolu aldım nasıldır?

Arkadaşlar bu kolu aldım şimdi. İlk defa xbox kolu kullancam fifa için aldım nasıldır. Anolog bunlarda sol üstte oluyor parmak açısından sıkıntı olur mu alışık deyilim.
  6. oğuzhan18

Yardım ps3 joystik kolu driver sorunu

arkadaşlar normalde tak çalıştır oluyordu ama spider man oyununda olmuyordu bende gittim x360 diye program var onu kurdum sonra ordan oynamaya başladım ama bazen program donabiliyordu sonra yanlışıkla ordan ps3 kolun driverini kaldırdım ne alakaysa bilgisayardan tamamen kalktı ve takınca...
Top Bottom