Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Asus BT500 mü BT400 mü ??

https://www.amazon.com.tr/dp/B00CM83SC0?tag=akakceprime-21&th=1 https://www.incehesap.com/asus-usb-bt500-bluetooth-5-0-adaptor-fiyati-73494/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.61.7 gamepadle pcden fifa gow vs oynayacağım için almak istiyorum da arkadaşlarla...
  2. aragonattt

Polosmart Ds4 pc bağlanmak

Arkadaşlar merhaba. BİM'den Polo smart'ın DS4 kolunu aldım bilgisayara kablo ile bağlamayı başardım fakat Bluetooth ile bağlanmıyor cihazı görüyorum bağlantısını kabul ediyorum ama daha sonra sanki joystick kapanmış gibi hiçbir program joysticki görmüyor. Kablo ile bağladığımda ışık mavi yanıyor...
  3. aragonattt

Gamesir T4 Pro nasıldır

Konu başlıktaki gibi arkadaşlar, Gamesir T4 Pro nasıldır? + ları ve - leriyle yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Şu ana kadar hep ps4 kolu yani simetrik kol kullandım xbox kolu kullanınca analoğu istediğim gibi hareket ettiremiyorum sizce ne kadar sıkıntı yaşarım.
  4. aragonattt

1000tl Gamepad Simetrik Tavsiye

1000tl Gamepad Simetrik Tavsiye PS4 kolu tarzında istiyorum arkdaşlar kendileri 1200 lerde olduğu için o paraya kıyamıyorum şöyle 800 civarlarında bi tane varsa kronik sorunu olmayan
  5. aragonattt

gamepad öneri bütçe 400-500

Gamepad öneri mümkünse kablosuz elim büyüktür
  6. aragonattt

Dualshock 4 Tuş yapışıyor

arkadaşlar ds4 ün üçgenin olduğu kısma çok az miktarda nesquik yerken sütünü damlattım tişörtle sildim hemen aceleden ama üçgen basarken hafif yapışıyor geri geç geliyor nasıl çözebilirim
  7. aragonattt

Trust GXT 590 vs Monster Pusat Pro

Selamlar Trust GXT 1230 alacaktım ama stoklar tükendi alabileceğim bütçeme uygun Trust GXT 590 ve Monster Pusat Pro var 300-400 bandı olarak. Bu ürünlerden hangisini tercih ederdiniz? FIFA 22 için alıyorum Monster analoğunun tek tip simetrik olduğunu öğrendim. Hassasiyetini ayarlayamadan hangi...
  8. aragonattt

Dualshock 4 tarzı gamepad

Arkadaşlar 600 lirayı çıkardım gözden ds4 tarzında gamepad istiyorum pcye bluetoothlu ds4 zaten vatanda falan 650 lira ama böyle 450 500 lirq civarında tavsiyeniz varsa simetrik analoglara sahip gamepad istiyorum
  9. aragonattt

bluetooth gamepad için max ms

bluetooth gamepad için max ms ne kadar olmalı arkadaşlar
  10. aragonattt

sony ps4 kol aldım açılmıyor

arkadaşlar trendyoldan ps4 kolu aldım...
  11. aragonattt

Oem PS4 kolları pc için iyi midir?

https://www.trendyol.com/oem/sony-ps4-dualshock-4-v2-yesil-kamuflaj-gamepad-p-73403734?boutiqueId=61&merchantId=283024&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.11.6 ürünün linkini bıraktım...
  12. aragonattt

Bluetooth gamepad için usb dongle

Arkadaşlar monster ousat gamrpad aldım blurtoothlu dongle ilr gelmiyormuş arkadaş yanına şöyle kaliteli bi usb dongle almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  13. aragonattt

300 lira bluetooth gamepad önerisi

300 lira civarı bütçeyle analogları aşağıda gamepad istiyorum monsterın yeni çıkardığı telefon tutacaklı model çok hoşuma gitti fakat elime göre çok küçük f310 kullanıyorum RT/LT tuşlarını beğenmediğim için f710 istemiyorum. Önerilere açığım bütçe edeneyebilir. Monster gamepadin linki...
Top Bottom