Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Hikayeli Oyun İçin Gamepad Önerisi

İki tane alıcam hem hikayeli hem fifa için. Bütçe tam belli değil ama 1,5-2 arası diyebilirim. Ne önerirsiniz?
  2. AhmetN

1-1.3K TL Gamepad Önerisi

1.000 - 1.300 arası gamepad önerir misiniz? (bütçeyi çok zorlarsam 1.5K olur ama o da değecek bi kol olursa)
  3. AhmetN

300 TL gamepad önerisi

https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-siyah-yeni-nesil-kol-p-HBCV00002IDUZK?magaza=HAVUZ+ELEKTRON%c4%b0K&url_src=and-product-detail Bunu almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. fifa fh gibi oyunlar oynayacağım Öncesinde hep 100 liralık dandik snopy kollar kullandığım için...
  4. AhmetN

Ölü bölge olmayan kol önerisi

En büyük beklentim ölü bölge olmaması f310 harici ne önerirsiniz? 300-400 arası bir bütçem var yılbaşı indirimlerinde gamepad almak istiyorum (pc)
  5. AhmetN

350 tl gamepad önerisi

Ölü bölgesi olmayan bir cihaz arıyorum f310 mağazada denedim l2 r2 tuşları küçük olduğundan elime tam oturtamadım yan sanayi dualshock 4 düşünüyorum ama ölü bölgeden korkuyorum ne önerirsiniz?
  6. AhmetN

180/270 Drece Dönen Direksiyonu 900 Derece Yapma ?

Snopy V5H alasım var. Bunu bir şekilde 900 derece yapabilir miyim? Arduino diye bir yöntem varmış sanırım bilmiyorum. Nasıl yapılabilir? İnternette de bir kaç ilan gördüm Arduino ile 900 derece yapılmış direksiyon diye. Bilenler beni aydınlatabilir mi?
Top Bottom