Gameoadim logitech f310
Rocket league uzun süredir klavyeyle oynuyordum ama gamepade geçme kararı aldım fakat gamepadi takıp denediğimde gamepad ikinci oyuncu olarak geliyor
Eğitime girdiğimde ekran ikiye bölünüyor ve ekranın yarısı gamepadle yarısı klavyeyle oynanıyor
Bu sorunu nasıl...
Gençler bayadır f310 almak istiyodum şuan teknosada indirime girmiş pek bişey değil ama 3 aydır takip ediyorum akakçede kargo dahil falan 240 tl ye denk geliyordu şimdi teknosada 199 tl olmuş kargo dahil alıcam büyük ihtimalle ama burayada bi soruyum dedim...
Dirt, rocket league, gta 5 gibi oyunlarda kullanıcam
garantisi olursa iyi olur
Fiyatına göre iyi bir gamepad önerebilir misiniz?
Bütçeyi aşamam
1615109010
Konuyu dün açtım 4 defa yükselttim kimse cevap vermedi yardımcı olabilir misiniz
1.kablosuz olması şart değil olursa da adaptörlü gelmeli
2. gta 5-ets-rocket league(belki) gibi oyunlarda oynamayı düşünüyorum
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logıtech-g-f310%C2%A0gamepad-1101069.html
bunu düşündüm herkes iyi diyodu ama bazı kişiler eski dedi (görünüşe takılmam)
pusat...
Aslında normalde direksiyon seti alıcaktım ama 200 300 TL ye alacağına hiç alma diyo çoğu kişi bende kaliteli bir gamepad almaya karar verdim
Bluetoothlu istemiyorum çünkü bilgisayarımda bluetooth yok ayrıca para vermek istemiyorum
Wireless olabilir ama pilli olmamalı
Kablolu olabilir
Şöyle...
Aslında normalde direksiyon seti alıcaktım ama 200 300 tl ye alacağına hiç alma diyo çoğu kişi bende kaliteli bir gamepad almaya karar verdim
Bluetoothlu istemiyorum çünkü bilgisayarımda bluetooth yok ayrıca para vermek istemiyorum
Wireless olabilir ama pilli olmamalı
Kablolu olabilir
Şöyle...