Arama sonuçları: *

1. Atius

Gamepad bağlantı sorunu

Selamlar Trust GXT590 Bosi sahibiyim ddr4 sistemden ddr5 sisteme geçtim tamamen her şeyi yeniledim önceki bilgisayarımda takır takır çalışan kolum bu bilgisayarımda bağlantı sorunu yaşıyor. Işıkları sürekli yanıp sönüyor bağlı şekilde kullanabiliyorum fakat ara ara tuşları algılamıyor anlık 1-2...
  2. Atius

Vatanbilgisayar 22bin tl bilgisayar

Bir tanıdığıma vatandan bilgisayar topluyoduk da ( vatan dışı toplayamıyoruz fibabank lazım ) böyle bir şey topladık 21bin tl yapıyor 25e kadar çıkabiliyoruz stok gereği bu kasayı ekledik çıkart veya değiştir dediğiniz parça var mı daha iyisini toparlarsanız ona da okeyim
  3. Atius

LOGİTECH F710 BAĞLANTI SORUNU YARDIM

Arkadaşlar f710 bağlantı sorunu yaşıyorum birden kolun bağlantısı gidiyor yeşil ışık yanıp sönüyor sonra geliyor bu anlık oluyor kimi zaman 10-20dkde bir yaşıyorum kimi zaman dakikada 20 kere yaşıyorum bunun sebebini çözümünü bilen var mı yapmadığım şey kalmadı windows 11 kullanıyorum
  4. Atius

Logitech F710 Bağlantı Problemi

Selamlar Logitech F710'a sahibim fakat bağlantı konusunda sorunlarım var. - Kolun bağlantısı sürekli dalgalanıyor, fifa oynuyorum koşarken son bastığım tuşu basılı tutuyomuş gibi algılıyor veya hiç basmıyorum gibi adam kendi kendine koşmaya devam ediyor. - Bu gibi kopukluklar olup kontrolü...
Top Bottom