Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

logitech h shifter alsam g29/920 olmadan kullanabilirmiyim

logitech momo kullanıcısıyım ama h shifter kullanmak istiyorum logitech g29/920 için olan h shifterlerden alsam bilgisayara bir şekilde bağlayabilirmiyim
  2. M-Q^GÖKTÜRK

gamepad titreşimini nasıl açabilirim

gamepadım philips spl9405 ama bir türlü titreşimini açamadım titreşimini nasıl açabilirim bilen var mı?
  3. M-Q^GÖKTÜRK

logitech mom direksiyonla oynanacak oyun tavsiyesi

logitech momo direksiyonum var artık ets ve beam ng drive sarmıyor sistem imzada yazıyor bu direksiyonla oynayabileceğim oyun tavsiyesi
  4. M-Q^GÖKTÜRK

phılıps gamepadımin titreşimini nasıl açarım

phılıps spl9405 gamepadım var ama birtürlü titreşim açamıyorum kutusunda titreşim olduğu yazıyor ve titreşim motorunun ağırlığınıda hissede biliyorum ama titremesini açamıyorum sebebini bilen varmı?
  5. M-Q^GÖKTÜRK

logitech momo forza horizon 4 algılamıyor

steam üerinden almış olduğum forza horizon 4 logitech momo direksiyon setimi algılamıyor
  6. M-Q^GÖKTÜRK

forza horizon 4 steam direkison sorunu

2 gün önce forza horizon 4 oynamak için logitech momo aldım ama sanırım direksiyon konusunda sıkıntı varmış bir sorun yaşarmıyım ?
  7. M-Q^GÖKTÜRK

logitech momo forza oynayabilirmiyim

logitech momo aldım ama forzada sıkıntı varmış (steam sürümünde) bu direksiyonla forza oynayabilirmiyim
  8. M-Q^GÖKTÜRK

400 TL'ye logitech momo aldım

400 TL'ye logitech momo aldım temizdi fotoğraflarda sizce doğru bir kararmı
  9. M-Q^GÖKTÜRK

LOGİTECH MOMO Alınır mı?

350-400 tl bandında temiz logitech momalar var forza horizon 4 ets dirt rally gibi oyunlar için alınabilirmi?
  10. M-Q^GÖKTÜRK

bu direksiyonlardan hangisi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-formula-force-gp-wingman-direksiyon-915290886/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-direksiyon-seti-824606562/detay...
  11. M-Q^GÖKTÜRK

Goldmaster RC-405 Direksiyon Setİ Alınır mı?

280 TL'ye Goldmaster RC-405 Direksiyon SETİ BULDUM AMA HİÇ İNCELEMESİ YOK FORZA HORİZON 4. ETS2 ,DİRT RALLY GİBİ OYUNLARDA SIKINTI ÇIKARIRMI 1619076669 0
  12. M-Q^GÖKTÜRK

max 200 tl bütçem var direksiyon seti istiyorum

200 250 TL'ye kadar bir direksiyon seti arıyorum hangi modelleri alabilirim forza horizon 4,assetto corsa,dirt rally gibi oyun oynayacağım
  13. M-Q^GÖKTÜRK

kontorland dt3 almalımıyım

150 tl bütçem var bu fiyatta sadece çok eski direksiyonlar var ve ben forza horizon 4 oynamak istiyorum steam üzerinden aldığım için direksiyon sorunu olduğu söyleniyor kontorland dt3 direksiyon setini almalımıyım
  14. M-Q^GÖKTÜRK

forza horihon 4 steam versiyonu kontorland dt4

fh4ü steamden aldım ama forumlarda okuduğuma göre steam versiyonuna daha direksiyon desteği gelmemiş ama kontroler modlu direksiyonlarda sıkıntı olmuyormuş bende şu aralar kontorland dt3 almayı düşünüyorum bi sıkıntı yaşarmıyım kontroler modu varmıdır
  15. M-Q^GÖKTÜRK

150 TL'ye direksiyon seti

150 TL'ye 2.elden https://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/kontorland-ps3-pc-d-x-input-direksiyon-seti-tak-ve-calistir_pdp_663415274 bu direksiyonu almak istiyorum forza horizon 4 oynayabilirmiyim
  16. M-Q^GÖKTÜRK

phılıps spl9405 gamepad ile fh4de x360 ce ile oynamaktayım titreşim açabilirmiym

phılıps spl9405 gamepad ile fh 4de x360 ce ile oynamaktayım titreşim açabilirmiym
  17. M-Q^GÖKTÜRK

phılıps spl9405 gamepadim var forza horizon 4 oynayamıyorum

phılıps spl9405 gamepadim var forza horizon 4 oynayamıyorum sebebi nedir bilen varmı?
  18. M-Q^GÖKTÜRK

phılıps spl9405 gamepadim var forza horizon 4 oynayayamıyorum

phılıps spl9405 gamepadim var forza horizon 4 oynayayamıyorum sebebi nedir bilen varmı?
  19. M-Q^GÖKTÜRK

phılıps spl9405 gamepadim var forza horizon 4 oynayayamıyorum

phılıps spl9405 gamepadim var forza horizon 4 oynayayamıyorum sebebi nedir bilen varmı?
  20. M-Q^GÖKTÜRK

logitech driving forge gt alınır mı?

700 tl kadar param var logitech dfgt almayı düşünüyorum fh4 ets2 dirt rally için uygunmu?
Top Bottom