Arama sonuçları: *

1. M

Dualsense muadili gamepad önerisi

Xbox ve x box şemalı machanike g1 pro var gamepad kullanmayı seviyorum ama bir de dualsense olsun isterdim. Drift sorunu olur diye dualsense almak istemiyorum pahalı bir de. 2000-3000 arası dualsense muadil gamepad var mıdır ?
  2. M

Xbox garantiden gelen ürün sıfır mı ?

Arkadaşlar garantiye joyistik bozuk diye gönderdim geri getirdiler şimdi çözdük diye de kutu filan farklı içinde kablo yok tozluydu benimkini tamir etmişler gibi ama kendi koluma benzetemedim ya :D başka kol mu koymuşlar yoksa her yerini temizlemişler mi acaba içleri filan kirliydi ne kadar...
  3. M

Xbox gamepad garantiye gönderirken nasıl göndericem

arkadaşlar siteden siparişi oluşturdum da sipariş numarasını ve adresi yazıp mı göndericem ayrı bir kod gelmedi
  4. M

xbox 9. Nesil gamepad nasıl garantiye gönderirim ?

Arkadaşlar alalı 1 sene dolmadı 2 hafta kaldı amazondan yurtdışı almıştım koldan memnundum ama sol joyistiği oynatıp bırakınca merkeze dönmüyoe biraz takılı kalıyor döndürdüğüm yönde. Testini de yaptım sorunlu mesela fifada sola doğru koşuyorum atak yönü değişti adamı sağa çeviriyorum ama sola...
  5. M

X box 9. Nesil gamepad alınır mı ?

Arkadaşlar bu fiyatlara bu kol alınır mı memnun eder mi ? Arada fifa oynarım , genellikle hikayeli oyun oynarım 5 10 yıl kullanacağım bi şey lazım ( tabi temiz kullanırsam kırmazsam )...
  6. M

Max500 tl oyun kolu önerisi

Arkadaşlar PC de kullanıcam pes ve destekleyen hikayeli oyunlar oynarım ama genellikle pes oynarım max 500tl oyun kolu önerir misiniz
  7. M

ps5 duelsense vs xbox gamepad

arkadaşlar bilgisayarda kullanıcam ps veya xbox kullanmıyorum pc de pes hikayeli oyunlar ve apex gibi oyunlarda denicem pc de hangisi daha iyi olur ? artı ve eksilerini söylerseniz sevinirim
Geri