Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Yardım Throne Tactical Hero mu? Gamepower Force Rgb mi?

Selamlar arkadaşlar, Şu an elimde 2 adet Throne Tactical Hero gamepad var. Genel olarak memnunum ama bir tanesinde sorun çıktı. O yüzden onu iade veya değişime göndereceğim Şimdi önümde birkaç seçenek var ve kararsız kaldım: [H3 id='Seenekler']Seçenekler:[/H3] 1 Throne + 1 Gamepower Force...
  2. Krosakı Ichıgo

Yardım Throne Tactical Hero mu?Başka bir gamepad mi?

Merhaba bir süredir gamepad araştırıyordum.Geçtiğimiz hafta uyguna bir 8bitdo ultimate buldum ve satın aldım(2.el) lakin ergonomisi hoşuma gitmedi ve sattım. Tam o gün forumda Throne Tactical Hero için açılmış sıcak fırsat konusunu gördüm.Hoşuma gitti ve satın aldım birkaç saat kullandım lakin...
  3. Krosakı Ichıgo

Yardım Gamepad İçin %8 ölü bölge hatası yüksek midir?

8bitdo ultimate pro wireless Gamepad Satın aldım(2.el) ve yaptığım testlerde ölü bölge hata değeri %8 çıktı. Beni üzmedi ama pekte anlamıyorum. Normal midir?
  4. Krosakı Ichıgo

Öneri 1300tl+Kargo 8Bitdo pro ultimate mantıklı mı?(2.El)

1-2 Haftadır ikinci el gamepad araştırması yapıyordum. 3000 TL'ye Gamesir Cyclone 2 alacaktım lakin önüme çok uygun bir ilan düştü. 1500 TL ye 8 bitdo pro ultimate kontrolcüsü(link aşağıda).Konuştum ve pazaarlıkla 1300 tl'ye satın aldım kargo kaç tl tam bilmiyorum henüz verilmedi. Üniversite...
  5. Krosakı Ichıgo

Hediye gamepad önerisi

Gamepad alıcam önerileri bekliyorum hediye olacak xbox düşünüyorum ama güzel alternatifler varsa iyi olur bütçe 3500 e kadar ama düşük olsada güzel olur
  6. Krosakı Ichıgo

Yardım Çakma gamepad önerisi

uygun olursa ps4 veya ps5 çakma kol almayı düşünüyorum önerileriniz nedir?
Geri