Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Öneri F/P direksiyon olarak en iyi marka nedir?

Direksiyonlar konusunda hiçbir bilgim yok. Forza Horizon 4'te, DiRT'te falan idare edecek güzel bir direksiyon almaya kalksam kaç TL tutar? Profesyonel bir şey aramıyorum. F/P açısından en iyi direksiyon nedir?
  2. MeynnZenith

Yardım Halo: Reach gamepad'i görmüyor!

F310 gamepad'im var ve hiçbir sorunu yok. Ama Halo: Reach oynamak istediğimde gamepad'i algılayıp, ana menüde falan kullandırmasına rağmen maç içerisinde hiçbir şey yapamıyorum. Sorun nedir?
  3. MeynnZenith

Öneri Gamepad'e nasıl alışırım?

Gamepad aldım yaklaşık bir ay önce. Hikayeli oyunları falan gamepad ile oynuyorum. Ama BF, CoD gibi online oyunları da gamepad ile deneyimlemek istiyorum. Ancak klavyeye alıştığım için çok zorlanıyorum, aim alamıyorum, spary atamıyorum. Nasıl alışabilirim veya oyun ayarlarında bir şeyi mi açmam...
  4. MeynnZenith

F310 tüm oyunları destekler mi?

Gamepad lazım ve F310 şu an en az cep yakan ama en iyi performans veren gamepad diye duydum. Zamanında çok gamepad denedim ama ya tuşları saçmalıyorsu ya da tüm oyunlarda çalışmıyordu. F310 ile tüm oyunları oynayabilir miyim? Tuşları saçmalar mı? Sağ analoga basına A tuşuna basmak gibi bir şey...
  5. MeynnZenith

Xbox Series/One gamepad'leri kablo ile PC'ye bağlanabilir mi?

Xbox Series veya Xbox One gamepad'leri kablo ile PC'ye takıldığında sorunsuz ve tak çalıştır olarak kullanılır mı?
  6. MeynnZenith

Öneri Elimdeki gampepad kaça satılır?

Elimde 3 yıllık ama yaklaşık sadece 1 ay kullanılmış bir Xbox 360 kablosuz gamepad'i var. Bunu Letgo gibi yerlerde kaça satarım? Kutusu falan yok. Ama hiçbir sıkıntısı da yok.
  7. MeynnZenith

Öneri Uygun fiyatlı ve kablolu gamepad

PC için kullanacağım. Kablolu olması şart. Ürün eğer orijinale çok çok yakınsa ve çok iyi ise, orijinal olmasa da olur. 200TL'yi geçmeyecek, hatta 200TL bile fazla. Xbox 360 kolu da olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
Geri