Arama sonuçları: *

1. emresanda

Yardım 2. El Logitech F710 ne kadara satabilirim?

Herkese merhaba arkadaşlar. Logitech F710'a sahibim. Ürünü alalı yaklaşık 2 yıl oldu. Ürünün kutusu zaten yok alanlar bilir. Paketini de zamanında atmıştım. Bağlantı USB'si ve kol duruyor. Ürün herhangi bir darbe almadı daha önce kullanırken veya taşırken yere falanda düşmedi. Xbox 9. nesil kola...
  2. emresanda

Yardım NBA 2K25 PC Gamepad önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Mevcut olarak Logitech F710 kullanmaktayım. Ürünü alalı 1 yıl kadar oldu. Artık bağlantı ve kopma problemleri, tepki süresinin gecikmesi beni çileden çıkarmaya başladı. PC'de kullanacağım hiçbir türlü bağlantı sorunu olmayan, tepkime süresine takılmayan kaliteli bir...
  3. emresanda

Yardım Logitech G29 NFS Payback ve NFS Most Wanted 2012 sorunu!

Herkese merhaba arkadaşlar. Logitech G Hub bilgisayarımda yüklü. NFS Payback ve NFS Most Wanted 2012'yi G Hub programında algılamıyor. Oyunları tarar veya oyun ekle kısmından da oyunları görmüyor. Oyuna giriş yaptığımda ayarlar kısmından NFS Most Wanted 2012'de direksiyonun ismini tanımlı olarak...
  4. emresanda

Logitech G29 + Shifter Stok Sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar. Logitech G29 + Shifter satın almak istiyorum. Birkaç gündür farklı farklı sitelerde geziniyorum fakat ürünün garantisi ve sıfır gönderilmesi konusunda olumlu, olumsuz bir çok yorum görmem sebebiyle güvenilir bir satıcı bulamadım. Yakın zamanda bu ürünü alanlara...
  5. emresanda

Yardım Bütçe 1.000,00 TL Direksiyon seti önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Bütçemiz 1.000,00 TL'dir. %90 ETS2 oynayacağım. Marka takıntım falan yok. Sadece alacağım ürünün sağlam bir ürün olmasını istiyorum. Beni pişman etmesin. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. emresanda

Yardım Bütçem 800 TL - Direksiyon Seti Önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi bütçem 800 TL. Ağırlıklı olarak ETS2 oynayacağım. Yarış oyunu olarak NFSMW2 oynayacağım. Ayrı vites olması zorunlu değil F1 tarzında olması uygun benim için. Görüşlerinizi bekliyorum.
Geri