Arama sonuçları: *

1. Y

Çakma ds5 mi f310 mu

https://www.hepsiburada.com/torima-p4-plus-kablosuz-titreimli-oyun-kolu-beyaz-p-HBCV00004Q9VC9?magaza=Torima&url_src=and-product-detail Bu çakma dualsense yorumları hic fena değil dualshock da var onun ya yorumlari gayet iyi görünüşü de gayet benziyor...
  2. Y

Fifa için gamepad önerisi

Fifa oynayacagim pc den 1 tane var yanina 1 tane daha almak istiyorum 600 700 civari bisey verebilirim en fazla çakma koar var onlara da guvenemiyorum varmı kullanip hosunuza giden biseyler
  3. Y

Replika ps4 kolu alınır mı?

Soyle 500 750 tl arasi fifa oynamak icin gamepad bakıyordum bunu gördüm yorumları yorum sayısına gore fena degil 450 tl yaziyor papara cashback 400tl ye geliyor Ayrica bunu pc ye bağlamak icin sanırım Bluetooth lazım pc de Bluetooth yoksa bir de dungle gerekiyor onun için de şunu seçtim...
  4. Y

Fifa 24 için pc gamepad

Pc den kardeşimle oynuyorum 1 tane gamepad var rampage arkadaş vermişti klavyeden oynanmiyor bu oyun 1 tane daha gamepad almayı düşünüyorum oneriniz var mıdır veya indirimde olan indirimle alabilecegim fiyat 500 750 arasi olursa cok iyi olur çok da param kalmadi f/p bişey istiyorum nays vs...
Top Bottom