Arama sonuçları: *

1. İsmetPotter

Pcsx2 dualshock 3 bağlantısı kesiliyor

Pcsx2de god of War 2 yükledim oyun açılıyor sinematikten sonra direkt bağlantı kopuyor dualshocktan kablo çıkar tak yapınca bir saniye bağlı kalıp tekrar kopuyor bağlantı diğer oyunlarda böyle bi sıkıntı olmadı sorunsuz calıştırdım fakat god of warda böyle oldu nasıl çözebilirim?
  2. İsmetPotter

Xbox 360 Gamepad Alınır mı?

https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-microsoft-xbox-360-gamepad-joystick-kablolu-pc-uyumlu-beyaz-fiyati,1455723529.html Xbox 360 Gamepad alıp pcye bağlamak istiyorum sorunsuz çalışır mı? Bu linkten alınır mı? Bide soru biraz absürt gelebilir ama gamepadlerdeki titreme olayı 360da var...
  3. İsmetPotter

Yardım xbox one s gamepad pcde kullanılır mı?

2.el veya 0 xbox one s gamepad almayı dşüşünüyorum. xbox gampad pcde sorusnuz bir şekidle çalışır mı? pcye gelecek ps exclusive oyunlarında sıkıntı çıkarmadan oynayabilir miyim veya witcher rdr gibi oyunları. bir de şu konsolun titreme özelliği aynı şekilde pcde çalışır mı gow vb klasik rpg...
  4. İsmetPotter

Direksiyon alınca başka marka parça almak

Snopy direksiyon almayı düşünüyorum aldıktan sonra manuel vites ve debriyajlı pedal almayı düşünüyorum başka marka olsa takılır mı kabul eder mi bir sıkıntı olur mu?
  5. İsmetPotter

Direksiyon önerisi alabilir miyim?

Bütçe yok yani çünkü tam hakim değilimmo yüzden yazmadım. Debriyajlı ve manuel vites direksiyon kaliteli olsun ama uçuk fiyat olmasın. Neredeyse en ucuz direksiyonlardan. F/p olsun 500ü geçmezse güzel olur
Geri