Arama sonuçları: *

1. Peter Parker

Çakma Dualshock4 İçin Şarj Portu

Babam Doğum Günümde Almış Kardeşimle bana ama kardeşiminki siyah benimki kamuflajlı o da benimkini istedi bende vermedim sonra o benimkinin içini açmış flex kablosunu kaparmış o da porta zarar vermiş bunun için bi şarj portu bulmam gerek yada şarj portu bulamassam nasıl çözerim(ledleri de...
  2. Peter Parker

1500-2000 arası Direksiyon Seti

Fiyatlar Çok yükseldi Ve 2.500 TL'ye Thrustmaster Tmx pro vardı alıcaktım bir gün düşüneyim dedim adam satmış bile şimdi bu fiyatlara değil thrustmaster 900 derece bile bulamıyorum bulabilirseniz linkini atarsanız çok sevinirim benim bulduklarım içime sinmiyor
  3. Peter Parker

logitech momo ya thrustmaster yada fanatec direksiyonu takabilirmiyim?

sorum bu veya sadece g 29 direksiyon simidini takabilirmiyim? @tümen 1666633856 up up up
  4. Peter Parker

Çözüldü✓ 1550₺ ye DFGT alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-dfgt-1050842428/detay param güvede ile alacağım nasıl fikir alınır mı? 1665777190 @tümen hocam sizde dfgt vardi belki si bilirsiniz
  5. Peter Parker

kendi direksiyon setimi yapmak mı satın almak mı?

ilge ipek diye bir kanal var belki biliyorsunuzdur onun yaptığı forxe feedbacklı direksiyon seti var gaz pedalı ve h vites yapsam g29 gibi bir setten daha ucuza gelir mi yoksa g 29 gibi setler daha mı mantıklı
  6. Peter Parker

Bozuk ps2 koluyla ne yapılır?

tamda bozuk denemez şöyle joystickin bir tanesi içindeki yere oturmuyor vr oyüzden normal bir şekilde kullanılmıyor ve sol bumper ve triggerler düştü ve çalışmıyor. ne yapsam bilmiyorum ama çöpede atmak istemiyorum
  7. Peter Parker

Bu GamePad Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-yeni-nesil-kol-beyaz-p-HBCV00002QEJNK?magaza=Elvita&url_src=and-product-detail Gamepad bu alınır mı alınmaz ise siz ne önerirsiniz (Not:Gamepadi hergün en az 3-4 saat arası kullanacağım o yüzden önerilerde uzun kullanımda yıpranmayacak...
Top Bottom