Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Yardım Sıfır PS 5 DUALSENSE Aldım Sanırım Drift Sorunu Var

Markonshopdan sıfır olarak ps 5 dualsense satın aldım. Az önce elime geçti ve hemen testlere koyuldum. Kutusunda bant vardı ama sanırım sonradan yapıştırılmış çünkü kolun üstünde çizikler mevcut. Uygulamada test ederken sürekli rakamlar kendi kendie değişiyor. Videosunu izleyin anlarsınız. Bu...
  2. KSF Eren

Yardım PS 5 Dualsense Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Merhaba ps5 dualsense almak istiyorum fakat bi kaç kere yeni nesil üretilenler daha sorunsuz gibi bir şey gördüm. Bilgisayarda kullanmak için almak istiyorum. Nerden almalıyım neresi en güvenilir ve en ucuz olur. Şuanda akakçe den gördüğüm kadarı ile en ucuz markonshop diye biryerde ama...
  3. KSF Eren

Yardım PS4 Gamepad Ve Razer Wolverine v2 pro Aynı Anda PC ye bağlanmıyor.

Merhaba razer wolverini kablolu kablosuz fark etmez her türlü bağlıyorum. Sonra ps4 kolunu bağlıyorum pcden bluetoothu açıp sonra zaten bağlı olan razer gamepad çıkıyo işlemiyor. PS4 kolu işliyor bu seferde ikisi aynı anda imkansız çalışmıyor bunun çözümü varmı varsa nedir yardımcı olursanız çok...
  4. KSF Eren

Yardım HANGİSİNİ ALMALIYIM ?

1 : https://www.n11.com/urun/pusat-clutch-titresim-geri-bildirimli-cift-mod-kablosuz-gamepad-yesil-25386991?magaza=monster&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel 2 ...
Geri