Arama sonuçları: *

1. Hakan06

Dualsense farklı varyasyonlar hakkında bilgi.

Merhaba 2si Mediamarkttan , 1 tanesi Arçelikten olmak üzere 3 adet dualsense var elimde. Hepsi V2 versiyon. Fakar üçününde arkasında olan baskılar farklı. Bunun sebebi nedir sizce ? Resimlede de görünüyor. Beyaz olanın yazıları daha küçük ve daha farklı şekilde yazılmış. (3. cihazımın...
  2. Hakan06

Yardım Dualsense bazı kablolarla şarj oluyor bazılarıyla olmuyor. (PC)

Merhaba Dualsense cihazım bazı kablolarla şarj olup bazılarıyla olmuyor. Telefon kutumdan çıkan kabloyla sorunsuzca kullanıyorum ama internetten sıfır aldığım TTEC 2.0 kabloyla olmuyor. Kablo sorunsuz telefonumu şarj etmek için kullandım. Veri aktarımı ve hızlı şarj sorunsuz çalıştı. Başka bir...
  3. Hakan06

Yardım Dualsense Mediamartk/Vatan vb. stok durumu

Arkadaşlar karaborsacılar çok pahalıya satıyor. Mediamarkt gibi yerler olması gerektiği gibi 1300 civarına satıyor ama bayadır stok gelmiyor. Herhangi bir bilgisi olan var mı stoklar için?
  4. Hakan06

Dualshock4 v2 kaç lira eder? (0 hata)

Merhaba Dualsenseye geçiş yaptığım için Dualshockv4 cihazımı satmayı düşünüyorum. Garantisi 20 gün sonra bitiyor. Sİzce kaç lira eder. Çiziği bile yok.
  5. Hakan06

Yeni alınan Dualsense Gamepad'de tuş arızası?

Attığım resimde kırmızı işaretli düğme mavi işaretli olana göre daha yumuşak bir ses çıkarıyor. Mavi olan ise daha tok ve yüksek sesli bir ses çıkarıyor. Olması gereknde böyle sanırım. Bu tuşta bir sorun mu var yoksa normal midir? (Ürünü 2 gün önce medimarkttan aldım bugun elime geçti.)
Top Bottom