Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Logitech F710 tuş takılı kaldı

Logitech in garantisine versem ilgilenirlermi ürünü alalı 7 ay oldu teknosadan FC 24 oynuyordum pas tuşu takılı kaldı yıllar önce ki aldığım f710 ise sapasağlam duruyor garantisi bile bitti ama bu yeni aldığım nasıl bu hale geldi anlamadım
  2. O

Yardım Hasarlı direksiyon seti alınır mı?

Fiyatı aşırı uygun ve satıcı Amazon Almanya biraz hasarlı yazıyor sizce almaya değermi malum ülkemizdeki setler cok fazla pahalı
  3. O

yarım gaz gamepad tavsiyesi

forza gibi oyunlar oynayacağım yarım gaz önemli bence sizin tavsiye edebileceğiniz fp gamepadleri söylerseniz sevinirim her fiyattan söyleyebilirsiniz çeşit fazla olsun en son kararlaştırırım zaten
  4. O

Direksiyon setine başka pedal takılırmı?

Black friday de yurtdışından thrustmaster getirmeyi düşünüyorum ama olurda istediğim fiyata inmezse rampage 900vs alacağım ama pedalda thrustmaster t3pa diye geçen bir pedalı var viteste g29 vitesi alırım diyorum en kötü ama merak ettiğim şu thrustmaster pedalı rampage e Olurmu
  5. O

Sizce bu direksiyon seti alınır mı?

Sizce'de uygun değilmi ve debriyaj,vites yok alınabilir mi birde black friday i bekleyip yurtdışından daha ucuza getirtebilirmiyim g29 thrustmaster gibi sizce ne yapmalıyım almalımıyım 2 ay beklemelimiyim...
  6. O

Xbox 360 gamepad alınır mı?

340-390 arasında orjinalleri var internette sizce alınabilir mi çünkü çok seveni var ve çok övülüyor yalan yok bende tasarımını beğendim eğer iyise almayi düşünüyorum sizde tavsiye edermisiniz?
  7. O

Dfgt farklı pedal takılırmı

Birisinden dfgt buldum 660tl ama pedal yok galiba sizce almalımıyım ve farklı pedal takabilirmiyim yoksa 800-1000 e direk tam setimi alayım çünkü pedal önemli
  8. O

gamepadmi yoksa Kontorland ap7 mi ve gecikme varmı

Kontorland AP7 düşünüyorum 680 TL sizce gecikme var mıdır ve ETS Forza oynamayı düşünüyorum, özellikle Forza'da 270'ya DA240 unuttum bayağı iyi oluyormuş. 900 derece istemiyorum. Yada Xbox controller almayı düşünüyorum forza 5 özel kol cikicak sizce hangisi
Top Bottom