Arama sonuçları: *

1. Emre_kymk

Logitech G29 Almalı mıyım?

G29 baktım mediamarktan 3 ay taksitle almayı düşünüyorum. Çocukluk hayalim ve almak istiyorum seviyorum simülasyon oyunlarını. Sizlere sorum 12 - 15 bandına alabileceğim başka bu tarz direksiyon öneriniz var mıdır ? veya g29 aldıktan sonra karşılaşabileceğim sorunlar nelerdir yardımcı olur musunuz ?
  2. Emre_kymk

Xbox gamepad D-Pad çalışmıyor

Görselde belirttiğim tuşun düzgün basması için aşırı güçlü bir şekilde basmam gerekiyor gelen ürün ithalatçı garantili ve daha önce aynı tuş hiç çalışmadığı için değişime gitmişti değişimden gelen ürün. Aldığım günden beri sert basınca algılıyor ama son zamanlarda daha da artmış durumda...
  3. Emre_kymk

Yardım Oyun kumandanız güncellenirken bir sorun oldu

bu sorunun çözümü nedir ? evet pilleri çıkartıp denedim
  4. Emre_kymk

Öneri Gamepad için BlueTooth Dongle

9. nesil gamepad aldım sadece bunu bağlayacağım ve bilgisayar fazla uzak değil fiyatta uçmadan güzel bluetooth dongle önerisi istiyorum.
  5. Emre_kymk

Wireless Gamepad Tavsiye

Sadece bilgisayarda kullanacağım tercihen kablosuz kullanabileceğim gamepad arayışı içerisindeyim. Uçuk kaçık fiyatları yazmayın 3000 lira bi kola veremem lakin 200 liralık dandik bir şey de almayacağım. Hiç araştırma yapmadım ama xbox series s kolu almayı düşünüyorum. Her türlü tavsiyeye açığım
Geri