Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yardım En İyi Arkadaşıma Bu Durumu Siz Anlatır mısınız?

Arkadaşlar ilk olarak bu konuyu arkadaşıma atıcam cevaplarınızı okuyacak, onun için ona anlatıyor muş gibi yazarsanız sevinirim. Hocamlar ben bu konuyu 1 senedir arkadaşıma anlatmaya çalışıyorum ancak nafile, bir de sizin anlatmanızda fayda var. Arkadaşımla full ets 2 otobüs modu veya trucksmp...
  2. SucukEkmek

LOGITECH EXTREME 3D PRO JOYSTICK ile FSX, X-PLANE 11 oynayabilir miyim ?

Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim simulatörleri oynamak istiyorum oynayabilir miyim, ayrıca bu gamepad'in tuşlarını kontrol ettiğimiz bir uyg. vs. var mı ? 1680544769 up up up up up up up 1680545579 up up up up up
  3. SucukEkmek

Yardım FIFA 22 Gamepad'i görmüyor !!! ACİL YARDIM !!!

Arkadaşlar FIFA'yı EA'dan aldım X360CE üzerinden ayarlamama rağmen kolu görmüyor oyun arkadaşım steamdan aldığında steamdan steam girdisini etkinleştir diyince çalışmıştı ea da böyle bir özellik mevcut mudur ? okuyan herkese teşekkürler
  4. SucukEkmek

Çözüldü✓ FIFA 22 için kol aldık oyun kolu görmüyor !!! ACİL YARDIM !!!

arkadaşım 50 TL'ye fifa 22 için kol aldı x360ce üzerinden tüm ayarlarını yaptık ancak yine görmüyor ne yapabiliz acil yardım !!!
  5. SucukEkmek

200 TL'ye Logitech F310 Gamepad aldım H.o / G.o ?

Soru başlıkta arkadaşlar
  6. SucukEkmek

Yardım Sahibinden Param Güvende ile ilk defa alışveriş yapacağım

Arkadaşlar istanbuldan 200 TL'ye sorunsuz logitech f310 buldum ve almayı planlıyorum. Ben ankaradayım bir problem olur mu ? 1667800284 Tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar ?
  7. SucukEkmek

Çözüldü✓ ÇOK ACİL YARDIM !!! 1 SİSTEMDE 2 GAMEPAD KULLANABİLİR MİYİZ ?

Arkadaşımla FIFA oynıycağız benim sistemimden. 2 adet kol taksak oynaya bilir miyiz? Ve farklı marka kol takabilir miyiz ?
  8. SucukEkmek

Yardım ACİL YARDIM !!! 2 adet Logitech F310 Gamepad ile FIFA 22 nasıl oynarım ?

Arkadaşlar elimde 2 adet Logitech F310 var ve arkadaşımla benim pcye takıp FIFA 22 oynamak istiyoruz nasıl yaparız ?
  9. SucukEkmek

Çözüldü✓ ÇOK ACİL YARDIM !! Gamepad test için uygulama

Arkadaşlar elimde eski 1 2 3 4 tuşları olan bir gamepad var ben bunun çalışıp çalışmadığını hangi program ile test edebilirim
  10. SucukEkmek

Çözüldü✓ 1 pcde 2 gamepad aynı anda çalışır mı ?

soru başlıkta arkadaşlar :)
  11. SucukEkmek

Çözüldü✓ FIFA 22 oynamak için gamepad önerisi

arkadaşlar benim bilgisayarımdan arkadaşım ile FIFA 22 oynayacagız 2 adet gamepad önerisi lazım. Ayrıca 1 pcye 2 gamepad takabilir miyiz ? (BÜTÇE MAX 300 TL İKİNCİ EL OLABİLİR FARKETMEZ)
Geri