Arama sonuçları: *

1. SneeX

DFGT 1000TL farka değer mi?

Bütçem 2-3 civarı bu yüzden dfgt veya pro alacağım. Bulduğum DFGT 3.5k DF Pro ise 2.5k DFGT daha yeni galiba ama özellikleri birbirinden farklı değil gibi. Aradaki 1k farka değer mi? (İkisi de eski biliyorum ama bu bütçede en mantıklı set bu)
  2. SneeX

6000-7000 TL Direksiyon Seti Önerisi

2. el olarak aklımda G27 G29 ve T150 var. İncelemelerine baktığımda direksiyon ve motor olarak aralarından en iyisi T150 olarak gözüküyor. Ama pedalları biraz dandik gözüküyor. Pro verisyonu olunca bütçemi aşıyor maalesef G29 ve G27 arasından ben G27'yi sadeliğinden dolayı daha çok beğendim...
  3. SneeX

DFGT almak mantıklı mı?

Elimde arada takıp ets2/forza/asetto oynayabileceğim ve fiyatına değecek bir direksiyon olsun istiyorum. Arada oynayacağım için çok fazla para bayılmak istemiyorum. 3k civarlarında geziyor sizce bu paralar bu direksiyona verilir mi?
  4. SneeX

Thrustmaster T128 mi G29 mu?

G29 klasikleşmiş bir direksiyon ama bu force feedback sesi konusundan çok sıkıntı çeken olmuş. Alırsam 2. el alırım zaten ama 2. el G29 parasına sıfır T128 alınabiliyor. Sizce hangi seçenek daha mantıklıdır. Sıfır T128 mi yoksa 2. el G29 mu?
  5. SneeX

Gamepad için blueetoth adaptörü

Alınmaya değer en ucuz adaptörü arıyorum. 50-60 Tl'ye bilinmedik markalardan alsam sorun olur mu yoksa 100TL civarına TP-Link,inca falan var onu mu alayım. Önerilerinize açığım.
  6. SneeX

DS4 L2 basılı kalma sorunu

Bunu nasıl düzeltebilirim.
  7. SneeX

Gamepad FH5'te çalışmıyor

Replika DS4 var. Normalde her oyunda sorunsuz çalışıyor fakat gamepassten indirmiş olduğum fh5'te çalışmadı. Daha önce aynı kolla xcloud üzerinden fh5 oynamıştım o zaman bir sorun yoktu ama indirdiğimde kolu algılamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. SneeX

Replika DS4 L2 takılma sorunu

Oynadığım araba oyunlarında (Nfs Heat,F1) L2 bazen takılı kalıyor ve hızım yavaşlıyor. Bu sorun kol ile mi alakalı yoksa başka bir şey mi var? Yardımcı olursanız sevinirim
  9. SneeX

DS4 Windows driver error

Yeni ds4 aldım ve ds4 windows uygulamasından driverlerini indirmeye çalıştım fakat hata aldım nasıl düzelir? Devama basınca hiçbir şey değişmiyor
  10. SneeX

F1 için gamepad önerisi (PC)

Logitech F710 veya F310 almayı planlıyordum ama bime polosmart markasının ds4 replikası gelmiş F710 alacak bütçem yok şuan ds4 270tl f310 ise 300tl sizce hangisini almalıyım?
  11. SneeX

Araba simülasyon oyunları için en iyi controller nedir?

Başlıkta her şeyi açıkladım. Dualshocktan 4 ten daha iyisi yok gibi eğer varsa da 700 ü geçmesin onun yerine 2. el direksiyon seti alırım
  12. SneeX

Verdiğim paraya değecek 1000Tl yi aşmayacak direksiyon seti önerisi

Başlıkta her şeyi açıkladım zaten. Oynayacağım oyunlar genelde simülasyon oyunları. Ne önerirsiniz?
Top Bottom