Arama sonuçları: *

1. Che_

Öneri 3-4 K Kablosuz Gamepad Önerisi

Yaklaşık 2,5 yıldır MSI Force GC20 V2 kullanıyoru memnunum aslında sorunu yok ama sistem alınca kablo çok yoruyor. Bunu da kardeşime vermeyi düşünüyorum. Kesinlikle kablosuz istiyorum. GC20 V2 ölü bölge oranı aşırı düşük bir kol bundan yükseğine geçemem Tercihen şarjlı Temu gibi yurt dışı...
  2. Che_

Yardım Dualsense Alınır mı?

Şu an elimde Msi Force GC20 V2 var. 2 yıldır kullanıyorum sorun yok. 2. kol ihtiyacı ve kablosuz kullanmak için dualsense alınır mı? 1 PC'de kullanacam. PS5'te adaptive trigger destekleyen oyunları PC'de oynasam adaptive trigger çalışır mı? 2 Xbox kol düzeninden PS kol düzenine geçsem zorlanır...
  3. Che_

Çözüldü✓ Msi Force GC20 V2 Hk.

Monster Pusat Clutch veya bunu almayı düşünüyorum. Monster'da ölü bölge olduğundan buna biraz daha yatkınım. V2 modellerinde kronik sol analog sorunu bitti mi?
  4. Che_

Yardım Snopy Rampage sg-r218 Ölü Bölge

Bende bu gamepad var. Ölü bölge testi yapmış veya bilgisi olan var mıdır? Yüzde olarak belirtirseniz sevinirim. Monster Pusat Clutch ile kıyaslaması nasıldır?
  5. Che_

Yardım Monster Pusat Clutch vs Msi GC20 V2 Gamepad

Pusat Clutch'ın RT ve LT tuşlarında çok ölü bölge var denildiği için Msi GC20 VE düşünüyorum aralarındaki fark nedir? Telefonda da çok sık kullanacağım. İyi ve kötü yönleri nelerdir?
  6. Che_

Öneri Techstorm Exotic T28 Alınır mı?

Abdullah Abi zaten videosunu çekmişti. Ürün aslında Dualshock 4 bu yüzden herhangi bir sorun olur mu? Fiyatı 800TL bunun yerine Monster Pusat Clutch daha mı iyi olur?
  7. Che_

Yardım Monster Pusat Clutch İyi Midir?

Telefon tutma aparatı, analog hassasiyeti ve kablosuz olduğundan bunu almayı düşünüyorum fakat LT ve RT tuşlarında çok fazla ölü bölge olduğu söyleniyor. Şu anda bende bulunan Snopy Rampage sg-r218'e kıyasla ölü bölge oranı nasıldır?
  8. Che_

Öneri XBOX 360 Kolu vs F710

Fiyattan bağımsız olarak hangisi daha iyi
  9. Che_

Çözüldü✓ F710 vs XBOX 360 Hangisi?

270'e sıfır x360 kolu mu 350'ye tertemiz 2. El F710 mu?
  10. Che_

Öneri Gamepad Takas Mantıklı mı?

11/07/2020'de Hepsiburada'dan 100tl gibi bir fiyata almıştım 2 yıllık garantisi bitti fakat kutu hariç her şey duruyor. Ekteki belge fatura mı? Doğru mu biliyorum 2. Foto da garanti ve rehber. Kutusu maalesef yok eğer ilk fotoğraf fatura değilse fatura kutudadır...
Geri