Arama sonuçları: *

1. Blondeboy

Yardım Bu 25 kg kapasiteli masa sistemimi taşır mı ?

Masa biraz kırılabilir geldi gözümüze. Sallanıyor biraz, sağlam hissiyatı vermiyor ve 25k max kapasite yazmışlar. Buna ayaklık mı almamız gerekiyor ? 9070XT Kasayı monitörü vs. taşır mı ?
  2. Blondeboy

Yardım Exvega Andromeda vs Xdrive Anka

Arkadaşlar 2 koltuk arasında kaldık arkadaşa alacağız. Arkadaş 1.90 110 Kg Xdrive anka hali hazırda sahibim ve komfor olarak güzel, kumaş kalite olarak güzel bir koltuk. Exvega andromeda 2025 ise teknik olarak ve beyaz rengi olduğu için daha ön planda gibi geldi. Şu an hali hazırda exvega...
  3. Blondeboy

Yardım Xprime koltuk alınır mı?

8k Bütçemiz var. 1.90 - 110 kg de birisi için alınacak. Xprime lar alınır mı, farklı önerileriniz var mı? Beyaz renkte hiç bulamadım.
  4. Blondeboy

Öneri 1000-2000tl arası sandalye/koltuk önerileriniz?

Beyaz renkte olması tercihimdir. Hiç önerebileceğiniz modeller var mı acaba? 1.90, 110 KG birisi için
  5. Blondeboy

Yardım Beyaz Masa önerebilir misiniz lütfen ?

marangozu aradım L masa veya düz masa için 15 - 20k fiyat çekiyorlar. Beyaz sistem düşünüyorum ne önerirsiniz ? Odun gibi gözüken masalarda olabilir. Kasamı masanın üzerine koyacağım genişlik ve uzunluğu siz daha iyi bilirsiniz. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Geri