Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yardım Oyuncu Koltuğumu Satmak İstiyorum! Xdrive 15'li

Merhabalar sevgili dostlarım, Kayseri'de ikamet ediyorum ve 5 Kasım'da yurtdışına iş dolayısıyla temelli olarak gidiyorum. Tüm ekipmanları satmak istiyorum. Evde olmadığım için ve sayılı günlerim kaldığı için şimdiden alıcı bulmak adına konuyu açıyorum ve gerçekten hiçbir sitede bulunmayacak...
  2. enisberberr

Yardım 2000₺ ye F/P Ofis Koltuğu

Merhabalar sevgili dostlar, Abim kendisine işi için bir koltuk almak istiyor. Aradığı özellikler şunlar: 1. Rahat olması, 2. Sırt ve boynu düz tutması, 3. Deri olması (ama %100 şart değil kumaşta olabilir..) NOT: Fotoğraftaki gibi bir model olabilir. Bütçe maksimum 2000₺ dir...
  3. enisberberr

Yardım Max 1500₺ Oyuncu Koltuğu

Merhaba sevgili dostlarım, Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum fakat hangi marka hangi model iyidir bilemiyorum. Az önce benzer bir konuda ve birkaç yerde XDrive markanın modellerinin iyi olduğunu gördüm. Xdrive markasından önerebileceğiniz güzel bir koltuk var mıdır? Hatta farklı kaliteli bir...
  4. enisberberr

Yardım Max 400₺ lik Çalışma Koltuğu!

Merhaba sevgili dostlarım, Ders çalışmak için yada masabaşı iş yaparken ve bilgisayarda oyun oynarken oturabileceğim bir koltuk arıyorum. İstediğim özellikleri; -Yükseklik ayarı, -Bel desteği, -Boyun desteği... Bütçe olarak maksimum 400₺ verebilirim. Şimdiden önerilerinizi bekliyorum...
Geri