Arama sonuçları: *

1. CRØXY

Çözüldü✓ xdrive akdeniz sallanma

yeni aldım koltuğu montajı yeni yapıldı sıkıntısız normalde yok fakat ağırlığımı öne doğru verince öne doğru sallanıyor koltuk bu özellik mi yoksa sorun mu kullanan varsa şimdiden teşekkürler 1708119877 cevap yokmu @SadeceBirisi. @Kürşat Kütükçü rahatsız ettim bu saatte kb
  2. CRØXY

xdrive 15li vs akdeniz

ikisinden birini alacağım boy 160 akdeniz pahalı fakat bimde 6400 tl 15li veya akdeniz alacağım ne önerirsiniz?
  3. CRØXY

xdrive 15li alınır mı?

normal model deri olduğundan bu modeli almayı düşünüyorum hawkla bir farkları yok sizce alınır mı? bütçe max bu kadar https://www.xdrive.com.tr/xdrive-15li-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah
  4. CRØXY

Ofis koltuğu alınır mı?

Ofis koltuğu tercih etmeyi düşünüyorum öneriyor musunuz ergonomik açısından oyuncu koltuklarından daha mı iyidir?
  5. CRØXY

Çözüldü✓ oyuncu koltuğu mağaza önerisi xdrive

xdrive 15li koltuk alacağım ve mağaza stoğunu bilmiyorum hangi mağazada var vs. bağcılar da yaşıyorum bana stoğu olan xdrive mağazası söyleyebilir misiniz şimdiden teşekkürler
  6. CRØXY

160 boy 53 kilo koltuk önerisi

boy ve kiloyu belirttim aklımda xdrive toryum,15li ve hawk vardı toryumu plastik ayaktan dolayı eledim hawk fab veya 15li alacağım hangisi daha iyidir? şimdiden teşekkürler
  7. CRØXY

aylık 1k taksitle koltuk önerisi

7. sınıfa gidiyorum ve 5. sınıfta bursluluk kazanmıştım ve değerlendirmek istedim.iokbs bursu 1000tl şuan toplam 5,5kyı geçmeyecek şekilde koltuk önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  8. CRØXY

Masaya uyacak ofis koltuğu önerisi

Masam bu şekilde dağınık biraz şuan masaya uyacak rahat bir ofis koltuğu var mıdır kilom 53 161 boyundayım bütçe Mac 4,5k 1704272670 @SadeceBirisi. Zevkine güveniyorum kral
Top Bottom