Arama sonuçları: *

1. J

Yardım Xdrive Hira oyuncu koltuğu alınır mı ?

Arkadaşlar rica ediyorum bu konuda bilgisi olan, xDrive ve diğer markaları denemiş arkadaşlar geri dönüş yapsın. Daha önce ofis/oyuncu koltuğu kullanmadım.Sırt, boyun ve bel ağrılarım var. Dik durmakta zorlanıyorum ve Skolyoz'um var. 1.80 boy, 65 kg. En ergonomik, rahat ve konforlu sorunsuz bir...
  2. J

Yardım Hangi xdrive oyuncu koltuğunu almalıyım ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Geçen hafta xdrive 15'li Plus 7100 TL idi kararsız kaldım alamadım. Sizce xdrive Toryum 6400 TL , Anka ise 7400 TL Satıcının amazon olması benim için çok önemli. 2 aydır araştırıyorum , herkes farklı bir şey söylüyor ve kararsızım. Aradığım özellikler...
  3. J

Yardım 27 inç monitör için geniş masa önerisi

Selamünaleyküm, hayırlı akşamlar arkadaşlar. 27 inç monitör için F/P masa önerir misiniz? Aradığım özellikler: Geniş ve derinliği fazla olsun istiyorum çünkü kollarımı uzatarak kullanacağım. Ne kadar geniş ve derin o kadar iyi. Dayanıklı olmasını ve ağırlık taşıyabilmesini istiyorum. Hiçbir...
  4. J

Yardım Hawk oyuncu koltuğu 6700 TL alınır mı ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Monitör vb. şeylerde hayal kırıklığı yaşadım , koltukta da yaşamak istemiyorum. 1.80 Boy ve 65 kg ağırlığım var. Boyun , bel ve sırt ağrılarım var. Skolyoz var. Ergonomik ve ortopedik , rahat bir şey arıyorum. Bu zamana kadar mutfak sandalyesi...
  5. J

Yardım Xdrive oyuncu koltuklarının montajını çıkarmak kolay mıdır ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Xdrive 15'li plus oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Amazon'un kendi satıcısından düşünüyorum. İade/değişim durumunda koltuğun montajını özel ekipmanlar vb. şeyler gerekmeden çıkarmak kolay mıdır ? Bu koltukları kulllanan ya da bu konuda bilgisi...
  6. J

Xdrive 15'li Plus sizce alınır mı ? 6800 TL

Selamun aleykum , hayırlı akşamlar arkadaşlar. Daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu düşünmedim. Xdrive tarsus düşünmüştüm , markus'a benziyordu fakat kararsız kalmıştım. Sırt ve boyun ağrıları yaşıyorum , skolyoz var. Ergonomik ve ortopedik , rahat bir koltuk arıyorum. Mutfak sandalyesi...
  7. J

XDrive Tarsus oyuncu koltuğu 6298 TL alınır mı?

Selamünaleyküm, hayırlı akşamlar arkadaşlar. En ergonomik ve ortopedik; sırt, boyun ağrıları ve skolyoz olan kişiler için en sağlıklı, en rahat uzun saatler için koltuk önerir misiniz? Daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım. Mutfak sandalyesi kullanıyorum ama artık sağlığım için bir...
  8. J

Yardım F/p oyuncu/ofis koltuğu önerir misiniz ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. En ergonomik ve ortopedik ; sırt , boyun ağrıları ve skolyoz olan kişiler için en sağlıklı , en rahat uzun saatler için koltuk önerir misiniz ? Daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım. Mutfak sandalyesi kullanıyorum ama artık sağlığım için bir...
Geri