Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Pc ve ders çalışmak için Masa önerisi

Arkadaşlar zalman t5 kasam (masanın üstünde) ve msi optix g24c4 monitörüm var, şuan kullandığım masa küçük olduğu için ders çalışmakta çok zorluk çekiyorum, hem L olacak(şart değil düz de olur) hem de monitör koyduğumuz kısım uzunluğu iyi olacak ders çalışma açısından güzel bir masa önerebilir...
  2. RevenKalr

Bilgisayar masası önerisi

Arkadaşlar bütçe 800 ama sizden 400 ila 800 arası önermenizi isteyeceğim 800 olmasına gerek yok ne kadar ucuz o kadar iyi. en az 130x60-70 olması lazım fazlasıda göz çıkarmaz, ne önerirsiniz?
  3. RevenKalr

Maksimum 500 TL masa önerisi

Arkadaşlar bütçem 500 TL maksimum 550 olabilir PC için sağlam bir masa arıyorum. Üstüne kasa ve 2 monitör koyacağım birde ileriye doğru biraz uzun olursa güzel olur klavyem monitöre çarpıyor kısa olduğunda. Önerilerinizi bekliyorum
  4. RevenKalr

1750 tl Oyuncu koltuğu önerisi

Arkadaşlar 9 taksite kadar 1750 tl yi geçmemesi gerekiyor. Maksikuk 1800 olur üstü sıkıntı. Hawk chair düşünüyorum başka bir seçenek var mı?
  5. RevenKalr

Oyuncu Koltuğu Süspansiyonu Nasıl Çıkartılır?

Arkadaşlar Xrover Pro oyuncu koltuğuna sahibim. Süspansiyonunu cikaricam youtube dan baktığım üzere süspansiyonjn takılı olduğu yerin köşelerine çekiçle vuruyorlar. Ben ne kadar vurarsam vurayım çıkmadı koltuk daha 1 haftalik sıkışacagini düşünmüyorum. Nasıl cikarabilirim
  6. RevenKalr

Xrover Koltuğum geldi ama sorunu var

Xrover koltuk almıştım dün bugün geldi. Takmaya çalışırken fotoğraftaki şeyi farkettim bunun yüzünden takılmıyor. 2 sorum olacak. Bunu ben duzeltebilirmiyim orayı? Bir de bunu takmaya çalışırken şöyle Buraya zarar geldi yeni ayak gönderecekler onu takarken burası sıkıntı yaparmı?
  7. RevenKalr

Xrover koltuğu alıyorum yerine daha iyisi var mı?

https://oyuncukoltugum.com/urun/xrover-pro-serisi-black/ Bu koltuğu bugün sipariş vericem . 1000 TL Yİ 1 TL bile geçmeyecek şekilde en mantıklı koltuk bu mu? Son birkez sorayım dedim
  8. RevenKalr

Oyuncu koltuğu önerisi istiyorum

Normalde https://oyuncukoltugum.com/urun/xrover-pro-serisi-black/ 850 tl ye bu koltuğu alıcaktım 1000 tl ye çıkmış fiyatı. maksimum 850 tl ye ne önerebilirsiniz? birde bu fiyatını hak ediyor mu?
  9. RevenKalr

800 Tl koltuk önerisi

Arkadaşlar taksit ile bütçemi arttırmaya karar verdim. 3-4 taksitle alırım diye düşünüyorum. 800 tl ye bilgisyaar için nasıl bir koltuk önerebilirsiniz?
  10. RevenKalr

Linkteki Oyuncu koltuğu nasıldır?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-ofis-mobilyalari-oyuncu-koltugunda-kampanya-net-2yil-garanti-909001391/detay Bizim discorddan biri bunu almıştı memnunum diyor ama size de sorayım dedim. Sizce bu nasıldır? Fiyatı ucuz mu anlamadım bu fiyatlara ne vardır...
  11. RevenKalr

Maksimum 350 TL Ofis Koltuğu

Arkadaşlar 350 tl yi geçmemesi şartıyla bilgisayar için ofis koltuğu önerebilir misiniz??
  12. RevenKalr

Masa önerisi istiyorum

Arkadaşlar masalar hakkında bir bilgim yok. Kuzenim masa alıcak. 2 monitörü var rx 570 li bi kasası var ne kadar ağırdır bilmiyorum masanın üstünde durucak. Bütçe 1400 TL ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi dedi 1400 tl vermek içinden pek gelmiyormus. Soyle 700 civarlarinda veya daha ucuz bi...
  13. RevenKalr

1k Gaming koltuk önerisi

Max 1k ya onerebileceginiz gaming koltuk varmıdır?
  14. RevenKalr

PC kullanmak için Rahat koltuk önerisi

Arkadaşlar abim koltuk alacak. max 1200-1300 TL vermeyi düşünüyor. sizden ricam bi 1200-1300 civarına gaming koltuk birde ucuza fiyat performans bir ofis koltuğu önerisi. bu ikisini atarsanız güzel olur
  15. RevenKalr

Linkteki Masa Nasıl?

https://www.hepsiburada.com/hepsi-home-fonksiyonel-gelincik-calisma-masasi-beyaz-p-MBBESTM05-BY?magaza=Chic%20Life%20Mobilya&wt_gl=cpc.6825.shop.nelk.mobilya-ssc&gclid=Cj0KCQiAhs79BRD0ARIsAC6XpaXrJrsGEiVe0QADfUdriQmy98yhfseSezvfTX3crdbQBU5OitIQGsUaAvekEALw_wcB 130 TL ye düşmüş üstüne bi adet 24"...
Top Bottom