Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Maksimum 3000-4000 bandında sandalye

Arkadaşlar bu fiyat bandında güzel sandalye var mı? Dandirik gamer sandalyelerinden de çok istemiyorum genelde rahat gelmiyorlar(Hawk hariç o çok rahattı) ofis tipi de olur bu fiyat bandında en rahatı hangisiyse
  2. kelomerosan

Niye kimse Hawk Mini'yi konuşmuyor?

Arkadaşlar geçenlerde Hawk Mini diye bir koltuk çıkardı 2.000 tl ama kimse hakkında konuşmadı. Denemiş olan var mı nasıl diye almak isteyenler falan olursa burdan da bakabilsinler(mesela ben)
  3. kelomerosan

ExVega Vesta alınır mı?

Arkadaşlar lanet ettim artık param yok ve yakın zamanda diğer önereceğiniz hawk ve xdrive gibi koltuklara da zam geldi alamıyorum hiçbirini. ExVega'nın genel kargo süreleri ve gelen malın hasarlı gelmesi ile ilgili çok şikayet var farkındayım ama artık başka bir şeye param yetmiyor. Beni en çok...
  4. kelomerosan

ExVega Andromeda mı Hawk FAB V1 mi?

Arkadaşlar koltuğum kırıldı ve yeni bir koltuğa ihtiyacım var. Rahat olması ve uzun ömürlü olması. Açıkçası daha önce Fab v1 i denemiştim ve çok rahat geldi ama bir tık kısa geldi, normalden uzun bir masam var, ve bu yüzden daha uzunsa ExVega'ya kayabilirim. ExVega çok daha rahat gözüküyor ama...
  5. kelomerosan

XDrive 15'li mi Xprime King mi?

Arkadaşlar XDrive 15'liye sepette extra indirim geliyor ve aralarında sadece 50 tl fark var. Aklıma takılan şey de şu; XDrive'ın reklam masrafları daha fazla,daha fazla mağza dolaysıyla daha fazla kira, markası daha değerli, dolaysıyla aralarında fiyat farkı bu kadar azsa mantıken XDrive'ın...
  6. kelomerosan

Yardım XPRIME KING Alınır mı?

Arkadaşlar 1 haftadır taburede oturuyorum. Koltuk almam lazım. Bütçem 1.200 hani çok çok daha iyi derseniz 1300'e çıkabilir ama daha da çıkamam. Bu fiyatta bu güzel gibi. Alınır mı sizce? Daha ucuza aynısı bu diyeceğiniz başka bir şey var mı? Tek istediğim kıçım terlemesin çok ve rahat olsun...
  7. kelomerosan

800 TL'ye koltuk önerisi

Arkadaşlar sıklıkla saatlerce bazen 10 saat oturucam. Mümkünse kıçımı terletmesin, boyun ve bel desteği olsun. Şimdiden teşekkür ederim
  8. kelomerosan

Sizce BİM Gaming/Çalışma masası alınır mı?

Bilemedim 2. El bakıyordu o fiyatlara ama çok kötü gözükmedi benim gözüme. Bilen var mı, 2-3 günde paramparça olmasın :D Link: https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/gaming--calisma-masasi/aktuel.aspx
Top Bottom