Arama sonuçları: *

1. Mustafa_

Amortisorlerin üzerindeki birbirinden farkli renkteki şey ne işe yarıyor?

Mesela ekteki fotoğraflardaki amortisorlerde birisi mavimsi diğeri beyaz bu renk farkları niye var merak ettim.
  2. Mustafa_

xDrive fırtına kullanan var mı? " 2 güne 400 den olduk ölçü arayacağız diye : ( "

Kullanan varsa oturum kısmının yandaki destekleri hariç enine ölçüsünü yazabilirse çok sevinirim. Çok yardımcı olur cidden 3K para verip iade vs. uğraşmak istemiyorum.
  3. Mustafa_

xDrive atak mı yoksa fırtına modeli mi ?

Başlıkta belirttiğim gibi ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce kumaş modelin kalitesi iyi midir? Yeni bir model olduğu için hakkında yorum bulmak zor. Edit:Bir videoda atak kumaş modelinin yandaki kolçaklar hariç ölçüldüğünde 42-43 cm geldiğini gördüm sitesinde 50cm yazıyor aklımda soru...
  4. Mustafa_

3000 TL Bütçede hangi oyuncu koltuğunu almalıyım? xDrive atak mı fırtına mı? Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Öncelikle merhaba. Uzun süredir bir oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum ve 3K bütçem var. Fiyatlar bu durumdayken haliyle uzun süreli kullanabileceğim, geniş ve rahat olan bir model seçimi yapmayı istiyorum. Yaklaşık 1.82 civarı boyum ve 85 civarı kilom var. Kumaşın kirinin silinmesi ve sıvıyı...
  5. Mustafa_

Yardım xDrive 15'li koltuğu kullanan var mı ? Sancak ve 15li arasında kaldım.

Sancak modelini yakın zamanda deneyimledim ama 15'li modelini deneyimleme fırsatım olmadı. Deneyimleme fırsatım olan sancak modelini dikiş hatası vs olduğu için değişime yolladım ve sancak modeli yerine daha önceden de aklımda olan 15' li modeli ile değiştirilmesini talep ettim. Ama şuan iki...
  6. Mustafa_

Oyuncu koltuğu karşılaştırması. Hangisi daha iyi ?

Sizce hangisini almalıyım ? Antalyada yaşıyorum 1.80 civarı boyum var ve yaklaşık 85 kilo civarıyım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. "Bunu yerine şunu al" gibi farklı tavsiyeleriniz var ise yazabilirseniz sevinirim.
  7. Mustafa_

1000-1500 Tl arası oyuncu koltuğu önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 100-1500 arası 1500 tl üstüne çıkamam o yüzden max bütçe olarak belirteyim. En önemli olarak Antalya da yaşadığımı belirtmek isterim ter burada cidden can sıkıyor o yüzden terletmeyen bir yapıda olması benim için daha iyi olur. Boyum 1.82 civarı ve 85 kiloyum...
Geri