Arama sonuçları: *

1. rasitozbkk

HAWK FAB MI XDRİVE Mİ?

Fabv4 var ayaklığı çizik vs gelmişti iade işlemi başlatıp linkteki ürünü alayım mı ? İndirim de hem değer mi ? 1732480186 xDrive 15'li Profesyonel Oyuncu Koltuğu https://app.hb.biz/PN26EsaNKGdW 1732480963 Tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi ?
  2. rasitozbkk

Yardım OYUNCU KOLTUĞU TAVSİYESİ

Arkadaşlar selam! Malum sistemi dizdik, şimdi koltuk alıcam ama çok kararsızım. 5k gibi bir bütçem var hangi ürünü seçsem bilemedim daha önce de deneyimim yok Sattığı üründen sonra da sağladığı destek için hawk fab serisi düşünüyorum ama eğer başka rahat ve bana sorun yaşatmayacak bir ürün...
  3. rasitozbkk

5-6k arası pc için koltuk önerisi

Selamlar pc için koltuk arayışı içerisindeyim. Hawk fab serisi ve exvega vesta arasında kalmıştım ama kimisi çok sert diyor kimisi gıcırdıyor diyor. Çok kararsızım bu konuda tecrübesi olan veya herhangi bir markayı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  4. rasitozbkk

PC İÇİN KOLTUK TAVSİYESİ

Selamlar 5k civarı gibi bir bütçem var ve pc başında rahat bi koltuk istiyorum ama kararsız kaldım. Daha önce hiç bu tarz koltuk kullanmadım. Terden dolayı deri istemiyorum. Mümkünse kumaş ve rahat olsun yeter benim için. Ağırlık binince güven vermesi de önemli benim için. 185 boy 95 kg
  5. rasitozbkk

HAWK FAB SERİSİ ALINIR MI ?

Arkadaşlar selam başlıkta görüldüğü gibi alınır mı sizce
  6. rasitozbkk

Bu oyuncu koltukları alınır mı ?

Exvega vesta kumaş : 5.900₺ Hawk fab v4 : 5.800₺ Hawk fab v6 : 5.800₺ Selamlar! Özellikle terleme olmaması için kumaş tercih ediyorum. Sizce bu fiyat bantlarına hangisi alınır ? Örnerinizi belliyorum. Özellikle 1. Ve 3. Arasında kaldım.
  7. rasitozbkk

EXVEGA VESTA VS HAWK FAB

https://www.itopya.com/exvega-vesta-2024-serisi-gri-kumas-profesyonel-gaming-oyuncu-koltugu_u25846#bYorum...
  8. rasitozbkk

Yardım PC SETUP İÇİN KOLTUK ÖNERİ

Selamlar 3k gibi bir bütçem var. Terletmeyen rahat sağlam bi koltuk arıyorum ne almalıyım sizce
  9. rasitozbkk

OYUNCU KOLTUĞU TAVSİYESİ

Selamlar başlıkta da yasdığım gibi 3000₺ - 4000₺ gibi bir bütçem var aşamam. Koltuk hakkında deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar yönlendirirse çok sevinirim. İyi forumlar
  10. rasitozbkk

Güzel masa tavsiyesi

Arkadaşlar yeni sistem alıcam ama masayı yenileyeceğim. Masanın üst kısmındaki ahşap biraz kalın olsun istiyorum. Daha şık ve modern duruyor. Bu tarz masalar için nelere bakabilirim ?
Top Bottom