Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Fileli ofis koltuğu arıyorum.

Evde 3 kedi var ve bazen sandalyeye de tırmanıyorlar. Fileli olunca problem çıkmadı hiç ama çok eskidi. Yeni bir fileli sandalye lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Marka farketmez. Fiyat/performans bir şey olursa memnun olurum.
  2. StrangerIX

Kedili bir ev için koltuk önerisi

Fiyatı önemli değil. Fileli kumaş olması önemli bir kriter çünkü sürekli tırmalıyorlar koltuğu oyun/ilgi için. Öneriniz var mıdır ben biraz bakındım da bulamadım fileli kumaş kaliteli bir ofis koltuğu. Kullandığınız veya denediğiniz kaliteli kumaşa sahip bir koltuk varsa onu da gönderebilirsiniz.
  3. StrangerIX

Oyuncu/Ofis Koltuğu arıyorum.

Aktif olarak kullandığım bu. 5. yılına girdi sayılır. 3 kedim var evde ve sürekli tırmalıyorlar fakat fileli olduğu için hiçbir problem yaşanmadı. Sadece yaşını biraz göstermeye başladı sandalye. Sünger desen yok gibi bir şey, kollar oyun heyecanından sizlere ömür 😅 (malzeme kalitesi de öyle...
  4. StrangerIX

Ofis/Oyuncu Sandalyesi Önerisi

3 kedili bir evde yaşıyorum. Haliyle etrafı çok fazla tırmalıyorlar. Sandalyeyi de. Rahat hava alan bir sandalyem var fakat oturduğum sünger artık eskisi kadar rahat değil. Sizden sandalye önerinizi bekliyorum. Kaliteli kumaşı olan da olabilir ama deri imkansız. Süngeri de hava alan tarzda bir...
Top Bottom