Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

800-900 lira arası oyuncu koltuğu tavsiyesi

Bütçeyi aşmayın lütfen arkadaşım için arıyorum. Bilinen marka olsun lütfen.
  2. Dolar Bey

Oyuncu koltuğuna 1.500 lira verilirmi ? / Ofis koltuğu farkı nedir ?

Hawk fab v1 almayı düşünüyorum parasına değeceğini biliyorum çok fazla inceleme var ve herkes memnun. Ben sabah 9 akşam 7'ye kadar bilgisayar başındayım. Derslere giriyorum çoğunlukla (Hayır oyun oynamıyorum derste) sonrasında yazılım öğreniyorum bazende oyun oynuyorum 2-3 saat. Sizce alayımmı...
  3. Dolar Bey

Öneri Sizce hangi oyuncu sandalyesi daha iyi ?

Kendime kaliteli bir sandalye almak istediğimden bütçeyi yüksek tuttum. Bu 2 sandalyeden hangisi daha iyidir sizce ? (Kumaşı derisi yastıkları vs) Ben ikisininde görüntüsünü çok beğendim sizede sormak istedim. https://www.hawkchair.com/urun/fab-v1 (HAWK MARKA)...
  4. Dolar Bey

Öneri Oyuncu koltuğu önerisi (Rahat olduğu için)

Bu mobilya piyasasından hiç anlamam az önce biraz araştırdım etrafında rgb olan koltuk 2.500 tl (Youtuber'larda olandan) bana pahalı geldi. Bütçe 1.5K (Tabi eğer çok f/p olursa) Rgb falan istemiyorum aşırı şık durmasın rahat olsun yeter. Teşekkür ederim şimdiden güzel bir öneri olursa fiyatıda...
  5. Dolar Bey

Öneri 440 lira sandalye önerisi

Mutfak sandalyesinden bıktım ve kendim sandalye almak istiyorum. Şuanda kartımda 440 lira var 1 kuruş aşamam ama kaliteli birşeyse 150 liraya kadar zorlarım ama fazlasını veremem. Varmı öneriniz ?
  6. Dolar Bey

Buzdolabında wifi mi var ?

Yeni eve taşındık ve yeni buzdolabı aldık ve internet sinyali çıkıyor ?? Buzdolabı samsung marka eve buzdolabı geldiğinde internet gözüküyor Adı bu : [Fridge]_ejiebdy3i2u2ysh Böyle bişey var içinde modem gibi bişeymi var ? Bağlanabilirmiyim ? Samsungu ararsam yardımcı olurlarmı ?
  7. Dolar Bey

Çalışma masanızın genişliği kaç ?

Lütfen gereksiz mesaj yazmayın ayrı muhabbet dönebiliyor İdeal çalışma masası genişliği kaç metre veya cm'dir. Mesela sizinkisinin genişliği kaç metre veya cm
Top Bottom