Arama sonuçları: *

1. K

Yardım DxRacer alternatif / Koltuk önerisi lazım

Arkadaşlar merhaba, aktif olarak Hawk Fab kullanıyorum ve sıkıntılar yaşadım memnun değilim bunu kardeşime vereceğim. Şuanda aklımda 2 model var DxRacer ve Exvega (Opsiyonlu) Marka olarak DxRacer bayağı güveniyorum açıkçası ama eminde olamıyorum diğerininde opsiyonları vs iyi geliyor...
  2. K

Yardım Kaliteli Oyuncu koltuğu önerisi

Şuanda aktif olarak Hawk Fab v1 kullanıyorum. Kardeşim eve çıktığı için koltuk alıcaktı bütçeside çok olmadığı için gelişigüzel bir marka almak yerine benim koltuğu ona verme kararı aldım. Şuanda ben kendime düzgün bir koltuk arıyorum bütçem 7-10K arasında değişiyor öneri yapabilirseniz...
  3. K

Xdrive Vs Hawk Seçimi

Arkadaşlar merhaba kısaca bahsedeceğim 1 haftadır koltuk arayışındayım ve şu anda 2 model arasında kaldım. Hawk v1-2-3-5-6 (v2 alacağım gibi) 3700₺ (artiyeten taksitle alacağım için vade farkı olacak) xDrive sancak 3000₺ (vadesiz 6 taksit) Benim boy/kilo 1.85-85 Hawk Max: 1.90-110 xDrive Max...
  4. K

Oyuncu koltuğu önerisi

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda oyuncu koltuğu alacağım. Uygun fiyatlı bir koltuk önerisi bekliyorum. Bütçen yok çünkü daha önce hiç kullanmadım uygun fiyatlı performans ürünü arıyorum.
Top Bottom