Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Hangi rgb şerit ledi almalıyım

Masa arkasına koymak için hangisini almalıyım sizce? Sizin bir tavsiyeniz varmıdır? https://www.hepsiburada.com/onvec-5m-wi-fi-destekli-16-milyon-renk-smart-serit-led-tuya-uygulama-uzerinden-kontrol-p-HBCV00004LR95C?magaza=Elmak%20Elektromarket...
  2. S

700 liraya masa önerisi

pcyi koymaya masa lazım aklımda şu tarz masa almak var. Zarif ve güzel duruyor bu tarz önerileriniz varsa beklerim https://www.trendyol.com/bofigo/60x120-cm-2-rafli-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-ders-yemek-masasi-beyaz-p-34259746
  3. S

Hangisini almalıyım?

Koltuk alıcam ve en kararsız kaldığım konu bu. Aşağıda birkaç model var ve benim aklımda türksit 817 var çok fazla parada vermek istemiyorum. Daha ekipman alıcağım için. Türksitin yorumunda biri 2 yıl sonra sırt dayama kısımları kırılıyor demiş ve banada 2 yıl sağlam götürsün kafidir. 1. Model...
  4. S

Öneri 3000tl koltuk önerisi?

3000tl bütçem var oyuncu veya ofis koltuğu fark etmez. Terletmesin sağlam olsun birazda rahat olsun. Bu bütçeye zor çıktım hawk gibi markalar önermeyin param olsa zaten düşünmeden alırım. Benim aklımda bu koltuk var sitede herkes memnun yt yorumlarını gördüm geçen memnun kalmayanlar var. Sizin...
  5. S

Öneri herkesin odasına yakışacak eşyalar

odaya farklı bir enerji verecek gereçlerin ya linkini atın ya da ismini yazın her büçteden öneri bekliyorum ben başlatıyorum şerit led
  6. S

düşük bütçe ile oda nasıl ışıl ışıl hale gelir ?

düşük bütçesi olup rgb seven arkadaşlar var ben gibi led şerit gibi odaya güzel hava katan rgb ışıklar olur başka şeyler olur tavsiye verirmisiniz tam bütçe soranlar olur yok bütçe almıcam şimdi alıcak arkadaşlara fikir olur diye
  7. S

sizce nasıl bir düzen yapmalıyım

şimdi benim klasik kapanıp açılan kare masalardan var oda küçük diktortgen kapıdan girince bir çekyat var onun karşısında tv ünitesi ünitede tvim var mönitör olarak oda bu kadar benim sıkıntım tv ünitesinin yanındada laptop var yerleşik mikrofonu okuyor sadece kulaklığınkini okumuyor mikrofon...
  8. S

Ferah Alan Sağlayacak PC Masası Önerisi

eğer bi kasam olursa kasayı çapraz bana bakıcak şekilde tutucam monitör klavye flnda bunlara rağmen ıvır zıvır koymaya yer kalacak masa tavsiyeniz varmıdır ? bütçe pek önemli değil 1000 geçmesinde
  9. S

kullandığınız ekipmanlar neler ?

şuan kullandığınız veya daha nce kullanmış olduğunuz klavye,fare,mousepad gibi ekipmanlarınızı yazarmısınız hem alıcak arkadaşlarada rehber gibi bişey olur birde memnun musunuz onuda yazın.
  10. S

OFİSİNHAZIR markasına güvenilir mi?

OFİSİNHAZIR markası koltuk yapıyormuş ucuza sorum 1. olarak rahatmı kullanan varsa 2.olarak güvenilir mi?
  11. S

OFİSİNHAZIR markası rahatmı deneyimleyen varmı

OFİSİNHAZIR markası 1.olarak rahatmı 2.olarak güvenilir mi? kullanan varsa söylerse güzel olur :)
  12. S

f/p/rahat oyuncu koltuğu varmıdır

ucuz 1.000TL yi geçmicek rahat güzel oyuncu koltuğu varmı
Geri