Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

📍[ANKET+ÖNERİ] - Hangi Marka Oyuncu Koltuğu Kullanıyorsunuz?

Merhaba dostlar! ☺️ Yakın bir süreçte (1-2 ay) 6.000 ₺ bütçe ile iyi bir oyuncu koltuğu alma planım var ve özellikle benim için önemli olan etken ise çok uzun süre oturulmasına rağmen ağrıtmayacak derecede iyi kalitede ve yumuşak olmasıdır. Bunun için forumda ki siz değerli arkadaşlarımızdan; -...
  2. Yavuz Sultan Selim

Öneri Kullandığınız Gaming Masanız Nasıl?

Dostlar odanızda kullandığınız masanız hangisi? Fotoğraf atarsanız da çok iyi olur. Ben masa arıyorum genişliği 150-160 cm civarı (kasayı masanın üzerine sağ kenara koyacağım) kesinlikle sallanmaması gerek oyunda flick atarken bi anda mouseu hareket ettirirken hafif sallantı dahi olmaması gerek...
  3. Yavuz Sultan Selim

🔥 EXVEGA Oyuncu Koltuğu - 4.999 ₺

Çok iyi koltuktur ihtiyacı olan kaçırmasın https://exvega.com/vesta-kumas-oyuncu-koltugu-kirmizi-siyah/?fbclid=PAAaYBmfQs9D8Dz_5GFWtgDCvb4w96GN9RaIiPBrin9CNIBnnFCwqz6cbOXv8_aem_AZnYaQDukyMV92eViZ9mnDUe32-CX8J-RKJNkio2qSqq4vROpOEoo5tgGZUZYUw1kDL5DVTQjwViIua-k5tzc3XI
  4. Yavuz Sultan Selim

? Bana yanlışlıkla 2.000 ₺ oyuncu koltuğu gönderdiler. Şaka değil

Arkadaşlar şuan şaşkınlık içerisindeyim. Ben hepsiburada.com dan 1.999 ₺'ye Seduna Gamer Series Blood Oyuncu Koltuğu siparişi vermiştim ama o akşam xDrive Toryum indirime girince hemen Seduna'yı iptal edip paramı geri aldım ve xDrive sipariş ettim ama gel gelelim ki Seduna yanlışlıkla iptal...
  5. Yavuz Sultan Selim

Oyuncu koltuğu önerisi

Maksimum 2.000 ₺ verebilirim ve şuan aklımda bu var. Eğer daha iyi seçenek var diyorsanız önerilerinizi beklerim... https://www.hepsiburada.com/seduna-gamer-series-blade-mood-oyuncu-koltugu-gamer-chair-p-HBV00000XB7DD?magaza=Seduna%20Mobilya
  6. Yavuz Sultan Selim

Bu masayı almak mantıklı olur mu?

Dostlar bana 140x60 masa lazım. Kasa + Monitör + 40x30 mouse pad dahil olmak üzere komple üst tarafa kuracağım. Bu masanın fiyatı ve kalitesine tamam diyorsanız alacağım veya başka alternatif öneriniz olursa önerilerinizi de alırım...
  7. Yavuz Sultan Selim

Yazıcılardan çok iyi anlayan bakabilir mi? Lazer / Mürekkepli yazıcılarla ilgili

Dostlar bilmeyen için söyleyeyim ben grafik tasarımcıyım, özel günler için kart ve davetiye basımı yapıyorum (Günde ortalama 1000 adet basım yapıyorum) eski yazıcıları (EPSON L800) satıp yeni ve daha iyi yazıcılara geçeceğim. Mevcut yazıcıların ikisi de çalışıyorken 1000 davetiye basmak bir...
Top Bottom