Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

Roborock Q7 max mu S8 pro mı

Dostlar ablam evine almayı düşünüyor hangisini önerirsiniz? Başka öneri var mı
  2. BixiBlake

Airfryer önerisi ? bütçe 2.5k

genellikle tavuk göğsü pişireceğim bütçem 2 2.5k çıkar ama gerek var mı bilmiyorum çünkü 1k ya da var sizin tavsiyeleriniz nelerdir
  3. BixiBlake

Masanın üzerindeki kablolar nasıl toplanır ?

herkese selam laptobum var yanında monitör de kullanıyorum bundan dolayı çok kablo var bunları nasıl toplayabilirim [H3 id='ATTACH+typefull+width330px+size1536x2048851696ATTACHATTACH+typefull+width328px+size1536x2048851697ATTACH'][/H3]
  4. BixiBlake

Ceramical masa alınır mı halen ?

bütçem az olduğu için daha kaliteli bir şey alamıyorum 160 cm olan modelini alacam 1850 liraya geliyor ? sizce alınır mı ? https://www.ceramical.com.tr/ceramical-ms1-metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-cam-2269
  5. BixiBlake

18-24 btu klima önerir misiniz?

Klimamız gitmiş yeni klima alacaz sanırım 18-24 lük düşünüyoruz İçindeki borular bakır olsun
  6. BixiBlake

1kya masa önerisi verebilir misiniz

https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-140-cm-alima-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi---beyaz-p-HBV00000Q7F81?magaza=Ceramical&url_src=and-product-detail Bunu bulabildim aslında bu da olur ama annem yani rafli masa istiyor
  7. BixiBlake

1k'ya kadar masa önerebilir misiniz?

Bütçem 1kya kadar maks 100 200 artırabilirim üstünde hem ders calismak hem laptopta oyun oynamak icin kullanacam bazilarinda yaninda raflik oluyor onlar da olur varsa modeller link atar mısınız
  8. BixiBlake

Tv kumandası bozuldu program önerir misiniz

Tv samsung smart hub (2016) kumandası bozuldu bi tane vardi ismini unuttum birçok program indirdim uyumlu olmadı 1688144532 Play storedekiler çalışmıyor google üzerinden apkler iyi
  9. BixiBlake

Samsung Smart hubta disney plus gözükmüyor

Selam Evdeki tvden disney plusa girmek istedim ama gözükmüyor appste aratıyorum ama bulamıyor sorunu nasıl çözebilirim Tv Samsung
  10. BixiBlake

KİTAPLARİM İÇİN DİKEY RAF BULABİLİR MİSİNİZ

İyi forumlar arkadaşlar Soru bankalarim ve defterlerm için raf arıyorum böyle 3 veya 4 gözlü olsa işime çok yarar bütçem 200-300
Geri