Arama sonuçları: *

1. Yphen

XDrive Hira vs xDrive 15'li Plus

Arkadaşlar selamlar konu başlıkta ki gibi hangisi alınır aralarında ki özellik farkı nedir hangisini alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. Yphen

6000 TL gaming koltuk önerisi?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi oyuncu koltuğu alacağım da hangi marka iyi bilmiyorum daha hawk ve xdrive kullandım kumaş koltuk arıyorum xRancer markasını çok bilmiyorum koltukları iyi mi? İndirim varmış sanırım şuan kaç gün sürer mesela bir de aşağıda ki koltuğu alınır mı yardımcı...
  3. Yphen

Hawk Koltuk hepsipay kampanyası?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi, Hawk hepsiburada ile anlaşma yapmış koltuk alındığı zaman 1000 TL hepsipara veriyor fakat nasıl veriyor nereden veriyor detaylarına ulaşamadım bilgisi veya fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  4. Yphen

F/P Çalışma Masası Önerisi

Arkadaşlar selam uygun fiyatlı işimi görecek bir masa arıyorum bütçe olarak 3k bütçem mevcut kendi fikrimce uygun fiyatlı iki masayı yan yana koyup L masa yapmak fakat bulamadım ama Amazon üzerinden bir masa buldum bunu almak mı mantıklı? Öneri ve fikir verirseniz çok sevinirim...
  5. Yphen

Hawk Hangi koltuğu almak mantıklı?

Arkadaşlar selamlar, Kararsız kaldığım için fikir almak istedim sizlerden kısaca şöyle özetleyim Fab V4 fiyat olarak uygun geldi almak istiyorum fakat özelleştirme seçeneği ile 5600 TL'den 7600 TL oluyor 2k fark oluyor özelleştirme dediğim şey şu tasarım olarak yani Fab V4 / Ejder - Fab Dream /...
  6. Yphen

3000 TL oyuncu koltuğu önerisi

Dostlar selamlar, Başlıkta da görüldüğü üzere oyuncu koltuğu arıyorum daha öncesinde xDrive ve Hawk tecrübem oldu benim tek amacım beni rahat ettirmesi boynum da 4 adet fıtık olduğu için düz koltuklar da uzun saatler oturunca fena ağrı oluyor ki geçen gün boynum tutuldu kitlendi, Oyuncu koltuğu...
  7. Yphen

L masa ve dekorasyon önerisi?

Arkadaşlar selamlar konu başlıkta ki gibi L masa önerisi ve dekorasyon önerisi istiyorum masanın renk olarak siyah / füme / antrasit olması tercihimdir, Dekorasyon olarak şık güzel eşyalar veya figürler olabilir fakat bir kaç sorum olacak, Öncelikle masa duvar tarafına sıfır şekilde olacak ama...
  8. Yphen

Çözüldü✓ 3000 TL Oyuncu Koltuğu önerisi?

Arkadaşlar selamlar başlıkta gördüğünüz gibi 3000 TL bandında kumaş bel boyun destekli fiyat performans koltuk arıyorum öneri yaparsanız çok sevinirim.
Geri