Arama sonuçları: *

1. MccuddeN

Öneri Koltuk önerebilir misiniz?

3 yıldır hawk fab 4 kullanmaktayım. Bu koltuk ilk aldığımdan beri bana hiç rahat gelmemişti yüzden hawk önermeyin yada iyi bir modeli çıktıysa önerin. Geçen fc26 oynarken sinirden koltuğun sağ koluna sertçe vurdum mekanizması kırıldı sabit durmuyor artık. Bütçe olarak 5-6 bin tl olarak...
  2. MccuddeN

Hawk Fab V5 Alınır mı?

Hawk fab v5 almayı düşünüyorum koyu gri. Diğer fablarla bir farkı yok sanırım sadece renk farkı. Gri renkte mi alsam bilemedim yoksa siyah olanı mı. Gri kumaş koltuklar sorun yaratır mı kirlenme felan.
  3. MccuddeN

Xdrive Toryum-Sancak-15li Hangisini Öneriyorsunuz?

Arkadaşlar toryum sancak ve 15li hangisini öneriyorsunuz. Toryum şuan uygun fiyatta 1999 TL'ye düştü. Sancak 2299tl. 15li ise 2399 tl ama bu siyah kumaş olanı. Toryumda plastik ayak var diye önermeyenler olucaktır, sancak deri kumaş al diyen olucaktır, 15li yandan çok sıkar hareket kabiliyetin az...
  4. MccuddeN

Parasına Değecek Rahat Koltuk Önerisi

Pc başında 3-4 saat vakit geçiriyorum. İzinli olduğum günlerde 7-8 saat civarı takılıyorum. Haftalardır koltuk arıyorum hep kararsız kalıyorum. Çoğunluk hawk öneriyor ama fiyatı 2700 tl kendi sitesinde. Daha uyguna bildiğiniz koltuk var mı ofis koltuğunada razıyım yeterki rahat olsun. Eğer daha...
  5. MccuddeN

Acil Yardım Xdrive 15li mi yoksa Sancak mı Öneriyorsuuz

Arkadaşlar xdrive bazı koltukları indirimde. Sancak yada 15li mi alsam bilemiyorum aylardır koltuk arayışındaydım hangisini almak mantıklı olur? Boy 173-Kilo 78...
  6. MccuddeN

Xprime Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

Xprime alıp almamakta kararsızım. Genelde çoğu kişi xdrive yada hawk öneriyor. Xprime ile aralarında fiyat farkı çok o farka değer mi bilmiyorum. Benim düşündüm xprime king modeli. Fiyatı 2200 tl. Tam almaya karar veriyorum başka sitede olumsuz yorum görüp vazgeçiyorum ama genel olarak alanlar...
  7. MccuddeN

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Pc alalı 5 ay oldu hala koltuğum yok. Plastik sandalyeye oturuyom. Uzun süre oturunca kalçamı çok ağrıtıyor. 2500 tl bütçem var bana koltuk önerebilir misiniz?. Attığım linkteki koltuklardan birini mi alsam bilemiyorum. Xprime King https://xprime.com.tr/xprime-king-oyuncu-koltugu-siyah-29.html...
Geri