Arama sonuçları: *

1. emresanda

Çözüldü✓ Soundbar Speaker önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda kullanabileceğim Soundbar Speaker arıyorum. Kaliteli bir ses deneyimi sunan, F/P veya bir tık üst seviyede bir ürün alabilirim. Ergonomik ve şık görünmesini tercih ederim. RGB modunun olması şart değil sade siyah olması benim için yeterli.
  2. emresanda

Yardım AUX cızırtı sorunu!!!

Herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma AUX girişinden bağlı bir ses sistemim var. RAMPAGE RMS-311 Shard 2+1 Cızırtı sorunu windows ses kısıp yükseltirken veya bazen şarkı geçişlerinde rahatsız etmeye başladı. Bu sorunu AUX kablosunu değiştirdiğimde çözemezsem AUX to USB tarzı bir...
  3. emresanda

Yardım Hoparlörü PC görmüyor!

Herkese merhabalar arkadaşlar. Rampage rms-311 shard 2+1 80w marka hoparlörümün kurulumunu masaüstü bilgisayarıma yaptım. AUX girişini kasanın arkasındaki hoparlör girişine taktım. Fakat bilgisayarım hoparlörü görmüyor. Bilgisayarım HDMI ile televizyonuma bağlı. Ses sadece televizyonumdan...
  4. emresanda

Yardım Rampage Rms-311 Shard 2+1 Stok Sorunu!!

Herkese merhaba arkadaşlar. Rampage Rms-311 Shard 2+1 Speaker almak istiyorum. Birkaç aydır araştırıyorum fakat her yerde stok sorunu var. Bu ürün ile ilgili bilgisi olan var mı ? Nereden temin edebilirim yardımcı olabilir misiniz ? Şimdiden herkese teşekkürler.
Geri