Arama sonuçları: *

1. Shiwoss

Amfi kırmızı yanıp sönüyor

Arkadaşlar mobas amfim avar 80x4 takayım dedim + yı çektim amfiye bağladım rcalarıda aynı şekilde dedim bi deneyeyim çalışıcak mı - yide arabanın bagajında bi yere tuttum ama tepki vermedi sonra baktım ettim + yı doğru çektim doğru taktım - yi zaten elimle tutuyorum aradaki tetikleyicide taktım...
  2. Shiwoss

Mobas 800x4 sarı ışık yandı

arkadaşlar 100rms 4 tane oval bağlı 1 saat falan dinledim ses bi anda gitti yani tam gitmedide civu civ tarzı sesler geliyo seste çok az geliyo amfiye baktım sarı ışık yanıyor sebebi nedir
  3. Shiwoss

Araba amfi önerisi sesi çok yükseltir mi

2 takım oval Pioneer TS-A6977S Cadence cd 3000 teyp var bu sisteme amfi taksam ses çok uçar mı ne kadar yükseltir...
  4. Shiwoss

Arabaya 6 hoparlör takmak

Beyler cadence teyp var 2 takımda pionerin oval hoparlörü var ses tatmin etmedi beni sesi en ucuz en fazla yükseltebileceğim bi takım daha pioner atmak ama kabloları seri bağlarsam bi mantığı kalmayacak o yüzden amfi alcam mevcut 2 takımı amfiye diğer ikisinide teype takmak istiyorum bi sprun...
  5. Shiwoss

Araba hoparlör 500tl

Dostlar hayırlı bayramlar arabaya hoparlör bakıyorum 500 lira vivarına kapı içine 16 cm max kablolar falan ne kadar destekliyor bilmiyrum anfi yok orjilan teyp i eski araba iyi birşeyler önerir misiniz.
Geri