Arama sonuçları: *

1. Che_

Öneri Kitap Okurken Dinlemelik Müzik Önerisi

Sıcak olduğu için başka bir odadayım burada da konuşma sesleri geliyor evden. Kulaklıkla fazla rahatsız etmeyecek müzik önerileri istiyorum mümkünse playlist gibi. Ders çalışırken dinlediğim pomodorolar var bunlar iyi tercih olur mu müzik harici?
  2. Che_

Çözüldü✓ Bluetooth Kulaklık Mikrofon Çalışmıyor

Cihazı kaldırıp tekrar bağladım kaç defa olmadı. Hem oyun oynayıp hem de Dİscord'dan sesli konuşamıyorum. Sadexe Dİscord'dan konuşup duyabiliyorum ama oyun sesi tamamen gidiyor ve tüm oyunlarda aynı. Dİscord'dan da Windows ayarlarından da uygulamalara özel giriş ve çıkış aygıtlarının hepsini...
  3. Che_

Yardım Oppo Enco Buds PC Mikrofon Sorunu

Kulaklığın mikrofonu diğer cihazlarda sıkıntısızca çalışıyor fakat PC'de kulaklığın kendi mikrofonunu seçince tüm sesler gidiyor. Laptopun kendi mikrofonunu seçince sesler geri geliyor ama laptop mikrofonu çok kötü ve çok kısık sesli. Kulaklığın kendi mikrofonunu sıkıntısız nasıl kullanırım? Az...
  4. Che_

Yardım Telefon Ses Arttırma

Kulaklık ile dinlerken ses max olmasına rağmen az gibi geliyor. Bass, ekolayzer gibi ayarları yapabileceğim güvenilir uygulama var mı? Kulaklık JBL T110 Telefon Poco X3 Pro 256/8 Miui 13 Android 12 1669141895 Up up
  5. Che_

Çözüldü✓ 400TL Kulaklık Önerisi

Max 400TL Bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi istiyorum Şu aralar kardeşimin olan Oppo Enco W11 kullanıyorum arada. Şarkıların bassı, dokunmatik düzeyi, kulağıma oturuşu vs çok iyi. Bu kulaklık ile oyun da oynucam ama genelde hikayeli oyunlar ve Battlefield, cod gibi oyunları oynucam. Ses...
Top Bottom